Kim Kardashian voelt zich sexyer als moeder

Kim Kardashian kleedt zich een stuk uitdagender sinds ze moeder is. "Mijn stijl is een stuk sexyer nu ik moeder ben", zegt de realityster, die samen met man Kanye West dochter North heeft, in de Britse editie van Grazia. "Je zou denken dat ik me zou inhouden en joggingbroeken en platte schoenen zou dragen, maar daar voel ik me niet goed in."

De 34-jarige Kardashian wil haar uiterlijk niet laten versloffen. "Ik denk niet dat ik een moeder kan zijn die er slordig uitziet. Dat is niet wie ik ben. Het schijnt dat vrouwen zich vaker sexyer kleden als ze een kind hebben gekregen."

Ook hoe dochter North erbij loopt is belangrijk voor de brunette. Volgens de realityster is het echter best lastig om leuke kleren te vinden voor de peuter. "Moeders willen vaak spullen met veel franjes en het is moeilijk om een lijn te vinden waarbij alle kledingstukken dat niet hebben", legt Kardashian uit. "Er is niets ergers dan naar je babyfoto's te kijken en te denken: waarom heeft mijn moeder dat ooit aangetrokken. Ik wil dat zij later terugkijkt en denkt: ik was zo vet gekleed."

De realityster vindt het ook leuk om North in outfits te wurmen die bij haar kleding passen. "Ik wil het niet overdrijven en altijd bijpassende outfits dragen, maar het gebeurde de eerste paar keer per toeval en ik vond het leuk", legt ze uit. "Ik houd ervan haar simpel te kleden in kleren die goed bij elkaar passen. Ik wil dat ze er cool uitziet."