Matt Damon slaat terug met gefaxte kontfoto

Matt Damon heeft zijn oude vriend Ben Affleck en talkshowpresentator Jimmy Kimmel teruggepakt. De twee schetsten Damon af als hopeloos ouderwets omdat de acteur niet op Twitter zit. Kort daarop stuurde Damon de twee een fax met een foto van zijn blote kont, die te bekijken is op de site van entertainmentzender E!

Het begon vrijdagavond, toen Affleck Kimmel bedankte voor het retweeten van een link waarmee fans kunnen doneren aan een goed doel en een avondje uit kunnen winnen met Affleck en Damon. "Dankjewel vriend", twitterde Affleck aan Kimmel, om daarna Damon voor paal te zetten. "Matt, daarentegen? Matt? Ben je daar? Maakt niet uit, we sturen wel een fax."

Kimmel ging daar nog dunnetjes overheen. "Matt durft vast niet op Twitter omdat niemand hem leuk vindt." Kort daarop reageerde Damon met een zwart-witfoto van zijn enigszins behaarde achterste.

Op de vraag van Kimmel of Affleck de foto inmiddels had gezien, reageerde Affleck "Ziet eruit als jouw gezicht". Zaterdag gooide hij het over een serieuzere boeg. "Alle gekheid op een stokje, maar we doen dit natuurlijk voor de kinderen." Het liefdadigheidsproject steunt kinderen die vanuit een oorlogssituatie weer in de gewone wereld moeten leren functioneren.


Matt Damon slaat terug met gefaxte kontfoto (Foto: Novum)