Gouden UFO gefilmd bij ISS

We staan nu echt op de rand van een nieuw tijdperk. Het jaar is net een week oud, of er zijn al UFO's gesignaleerd door een Airbus-piloot in Engeland en deze week legde een UFO het Duitse vliegverkeer plat. En nu hebben aliens zichzelf al geopenbaard bij ruimtestation ISS.

Er blijkt namelijk ergens in de ruimte een webcam te staan die het ISS 24/7 filmt. De beelden worden verspreid via een livestream, opdat velen kunnen meekijken. Tot plotseling Scott Waring van Ufo Sightings Daily duidelijk een gouden ruimteschip zag vliegen bij het ruimtestation.

"Ik was aan het kijken naar het ISS en luisterde naar de conversatie om erachter te komen waar ze het over hadden", vertelt hij. "Terwijl ik aan het luisteren was zag ik deze gouden bol die stil hing op ongeveer twee meter afstand van het ISS."

Zoals het een Amerikaanse overheidsinstantie betaamt, ging het beeld direct op zwart. Ofwel, blauw in dit geval. Gelukkig heeft de ufoloog de bewuste beelden bewaard en op YouTube gezet. Volgens aluhoedjessite Niburu is in 1981 ook al een goudkleurige UFO gespot door een Russische kosmonaut.

Ook onder aliens heb je rijke patsers...