Miley Cyrus rookt 'joint' op podium

Miley Cyrus kon het niet laten om toch nog voor wat ophef te zorgen tijdens MTV EMA. De zangeres nam de prijs voor de beste video in ontvangst, en pakte vervolgens haar tas erbij om midden op het podium te gaan roken. Het was niet goed te zien of ze een joint of sigaret uit haar tasje haalde.

Op Twitter werd de rokende Cyrus ook opgemerkt, waarop gemengde reacties volgden. Miley werd afgelopen week al met Afrojack gespot in een coffeeshop. Ze maakte er eerder geen geheim van dat weleens een joint opsteekt.

Miley maakte ook tongen los met haar 'cameltoe'. Veel kijkers uitten via Twitter hun mening over haar witte pakje, dat bij haar kruis te strak zat.

De 20-jarige Miley gedroeg zich eerder op de avond netjes in de Amsterdamse Ziggo Dome. Ze haalde tijdens de openingsact haar dansmoves uit de kast en twerkte met een lilliputter. Later zong ze haar hit Wrecking Ball, waarvoor ze de prijs voor beste video in ontvangst nam.

Miley zorgde eerder meerdere keren voor opschudding. Zo is de in de clip van Wrecking Ball naakt te zien op een sloopkogel. Tijdens een eerder MTV-optreden met Robin Thicke trad ze op met een schuimvinger en betastte ze zichzelf.