Buren zijn Justin Bieber zat

De buren van Justin Bieber pikken zijn asociale gedrag niet langer. Het bestuur van huiseigenaren van de besloten wijk in Calabasas in Los Angeles onderneemt stappen tegen de 19-jarige zanger, weet de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Het was al bekend dat Bieber regelmatig met zijn Ferrari door de buurt scheurt. Zondag zou hij zelfs bijna een buurman hebben aangereden. Volgens buurtbewoners maakte hij dezelfde dag ook een ritje op een segway met een vriend die een joint rookte, in het bijzijn van spelende buurtkinderen.

De zanger zou ook geluidsoverlast veroorzaken door feesten te geven die tot diep in de nacht doorgaan. Daarbij staat de straat voor zijn huis vol met auto's van feestgangers. Buurtbewoners hebben al met de politie geregeld dat die auto's in het vervolg worden weggesleept.

Daarnaast hopen ze Bieber te kunnen pakken op het feit dat hij een zaak runt vanuit huis, wat tegen de regels is. Volgens de buren wonen namelijk mensen in bij de 19-jarige zanger die ook verantwoordelijk zijn voor zijn management.