John de Mol niet blij met ontboezemingen Paay

John de Mol vindt het helemaal geen compliment dat hij voorkomt in de biografie van Patricia Paay. In het boek onthult de diva dat ze jaren geleden een spannende nacht met De Mol beleefde. De tv-tycoon noemt Paays boek 'een tragische poging om nog even de aandacht te trekken'.

De Mol trekt het verhaal van Paay in twijfel. "Ik kan niet bewijzen dat wat zij beweert onzin is. Daar staat tegenover dat zij niet kan bewijzen dat het waar is." Volgens Paay dook ze in de jaren tachtig het bed in met De Mol, die destijds manager van The Star Sisters was. Na een optreden zou hij met een fles wijn bij haar voor de deur hebben gestaan.

"Ik kan het me in ieder geval niet herinneren, dus het heeft weinig indruk gemaakt. Mocht het al kloppen", sneert De Mol. "Feit is dat ik doorgaans niet met flessen wijn in mijn auto rondrijd."

De Mol is niet de enige die niet blij is met het boek van Paay, dat vrijdag verscheen. Ook Waylon, met wie Paay naar eigen zeggen een seksrelatie heeft gehad, blijft ontkennen dat hij ooit met de diva het bed in is gedoken. In haar biografie, die is geschreven door Bert van der Veer, beweert Paay ook het bed te hebben gedeeld met David Bowie.