'Sekstape model Carolyn Murphy gestolen'

Volgens verscheidene bronnen zou er een videotape gestolen zijn waarop het sexy model Carolyn Murphy volop de liefde bedrijft met haar toenmalige man, de surfhunk Jake Schroeder. Murphy is tegenwoordig het gezicht van Estee Lauder en regelmatig te zien op de cover van Sports Illustrated.

De sekstape werd naar verluidt van haar ex-man gestolen. Volgens de NY Post is de nu 30-jarige Murphy op de 2 uur durende video uit 1999 in verschillende hardcore poses met haar ex te bewonderen. De tape is geschoten gedurende hun 17 daagse huwelijksreis in Barbados.

Murphy's ex-man Schroeder is niet in paniek vanwege de gestolen tape. Sterker nog, hij heeft nog een appeltje met haar te schillen: ''Het raakt mijn leven niet echt; het is mevrouw Murphy die zich zorgen moet maken. Ik ben sowieso ziek van haar gezeik. Door haar krijg ik mijn dochter Dylan nauwelijks te zien. Ik zie Dylan vaker in de Vogue dan in het echt. Mijn ex-vrouw exploiteert mijn dochter, iets dat ze nooit zou doen zei ze vroeger. Ze gaat alleen maar voor de dollars. Ze is net zo nep als haar nieuwe tieten.''

De tape is vooralsnog niet opgedoken.


Carolyn Murphy, hier nog met 'oude' borsten