FOK!filmtip van de dag: Ga naar buiten, zie je vrienden

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daaraan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Morgen vergaat de wereld. Je zou denken dat onze (commerciële) zenders daar handig op in zouden spelen met een fijen trits rampenfilms, maar niets is minder waar. Het aanbod op deze vooravond van de apocalyps is uiterst karig: er zit eigenlijk maar één rampenfilm in. Vampires Suck wordt vanavond om 20.30u uitgezonden op Veronica. Ja, dan ga je wel om een vurig einde wensen. Daarom is onze tip van vandaag: Ga je vrienden zien! Ga lekker naar buiten, pak nog een laatste biertje, zeg alles wat je nooit durfde te zeggen en heb elkaar lief deze laatste momenten. Ik zal wel beginnen: dank dat ik samen met jullie heb mogen bestaan op deze mooie knikker, die waarschijnlijk morgen ontploft!

Doei!
Doei!

Ben je een onverbeterlijke optimist, dan nog ben je beter af met een DVD of een pintje met je maten. Als je echt niets beters te doen hebt echter, kun je altijd nog de tijd wegkijken met The Nanny Diaries op RTL4 om 20.30u, of Last Chance Harvey reclamevrij op BBC Two om 22:00u.