FOK!filmtip van de dag: Love Actually

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daaraan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Volgende week is het kerst! Zodoende zijn er deze aankomende week lekker veel kerstfilms op televisie. We trappen af met de film Love Actually. In deze raamvertelling volgen we de romantische escapades van acht Londenaren, die allen op zoek zijn naar wat liefde in hun leven. Zo zien we onder meer hoe de Britse premier (Hugh Grant) verliefd wordt op zijn bediende, hoe rocker Billy Mack (Bill Nighy) tijdens de promotietour van zijn kerstsingle erachter komt dat hij verliefd is op een wel heel onwaarschijnlijk iemand en schrijver Jamie (Collin Firth) die, nadat zijn vrouw vreemd is gegaan met zijn broer, naar Portugal afreist op zoek naar iemand die zijn liefdesverdriet wat kan verzachten. Zoals het hoort bij zo'n fijne film hebben al deze verhalen op de één of andere manier wel aanknopingspunten met elkaar. Zin om in de kerstsferen te komen? Stem je televisie vanavond om 20.30 uur af op RTL 5 voor deze heerlijke kerstfilm.

Love Actually, 20.30 uur op RTL5

Geen zin in een kerstfilm? Dan zendt RTL 8 om 20.30 uur de film The Night Listener uit. In deze film begint radio dj Gabriel Noone (Robin Williams) telefonisch een vertrouwensrelatie met de 14-jarige Pete Logand (Rory Culkin). Hoe meer Gabriel over Pete te weten komt, hoe meer zijn leven een chaos wordt. Wat je ook gaat kijken, wij wensen je heel veel kijkplezier!