Christina Aguilera showt enorme kont

Christina Aguilera heeft zich gisteravond van haar beste kant laten zien op de American Music Awards in Los Angeles. Daarnaast deed ze een 'onthullende' openbaring.

Het is al enige tijd bekend dat mevrouw Aguilera druk aan haar uiterlijk aan het sleutelen is. Zo bleef ze voor een krokante korst al wat langer onder de zonnebank liggen en voorzag de kapper van Christina haar van een coupe 'dood blond'.

Maar vooral haar kont is de nieuwe eyecatcher. Op foto's van gisteravond is te zien dat Christina zeker niet meer het lichaam heeft wat ze had tijdens haar 'dirty periode' (NSFW). Christina is zelf overigens wel heel erg blij met haar nieuwe gewicht.

"Ik was vroeger juist veel te dun. Ik ben eigenlijk helemaal geen dun, blank meisje met blauwe ogen. Mensen vonden het fijn om mij wel zo te zien." Haar platenlabel zou haar onder druk hebben gezet om zich wel als blank meisje voor te doen. "Ik was het zat om als blank gezien te worden. Ik kom uit Ecuador, ik ben niet blank."

Na haar laatste tour nodigde het label Christina uit voor een spoedvergadering over haar gewicht. Er was te veel aandacht voor haar 'omvang' ontstaan in de pers. "Het was een zware pil voor ze om mij donkerder, dikker en vol met piercings te zien."

Tijdens haar jongere jaren was ze wel gevoelig voor de kritiek van haar bazen. Volgens hen zou ze geen kaartjes voor haar shows, of zelfs albums, verkopen als ze zo dik zou blijven. "Omdat ik nog zo jong was verloor ik het extra gewicht heel snel en was ik weer zo dun als een tandenstoker."