Nog meer 'mini-Brangelina's' in Maleficent

Na Vivienne hebben ook Pax en Zahara Jolie-Pitt rollen weten te bemachtigen in de sprookjesverfilming Maleficent. De kinderen van Brad Pitt en Angelina Jolie maken naast hun moeder hun acteerdebuut, schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift Us Weekly.

In Maleficent zullen de 8-jarige Pax en 7-jarige Zahara niet pratend te zien zijn. De 4-jarige Vivienne speelt de jonge versie van Doornroosje, die wordt gespeeld door Elle Fanning.

De telgen van Brangelina treden niet alleen in de voetsporen van hun ouders, maar ook in die van zus Shiloh, die naast haar vader debuteerde in The Curious Case of Benjamin Button. Pitt en Jolie hebben in totaal zes kinderen. De 11-jarige Maddox zou een rol krijgen in de film Battling Boys, maar die productie is nog niet rond. De tweelingbroer van Vivienne, Knox heeft nog geen filmplannen.

In Maleficent speelt Jolie de gelijknamige kwaadaardige heks die zo kwaad is dat ze niet is uitgenodigd voor het geboortefeest van Doornroosje dat ze haar vervloekt. Robert Stromberg regisseert de film die in 2014 in de bioscopen moet gaan draaien.


Nog meer kinderen Brangelina in Maleficent (Foto: Novum)