Dochter Tom Cruise bang voor haar opgemaakte vader

Suri Cruise schrok zich rot toen zij haar vader met heftige make-up zag. De vader van de 6-jarige Suri moest voor de film Rock of Ages in de huid kruipen van rocker Stacee Jaxx en daar hoorden de nodigde zwarte make-up en wilde kapsels bij.

"Toen ik eyeliner en nagellak droeg, deinsde ze een stukje terug. Ze was een beetje overdonderd en dacht: wat gebeurt er met mijn vader?", lachte Tom Cruise maandag in de radio-uitzending van Ryan Seacrest.

De 49-jarige acteur grapte over het grote verschil tussen sets op films van zijn vrouw en hem. "Toen Suri op de set van een film waarin Kate speelt was, zagen de mensen er normaal uit. Toen Suri bij mij op de set kwam kijken moest ze een helm op, waren er explosies en was haar vader bebloed en blauw."

Naast Cruise spelen ook andere sterren in de musicalfilm Rock of Ages, waarin allerlei hits uit de jaren tachtig voorbij komen. Onder meer Russell Brand, Catherine Zeta-Jones en Mary J. Blige zijn te zien in de film, die volgende week donderdag in de Nederlandse bioscopen draait.


Dochter Tom Cruise bang voor haar opgemaakte vader (Foto: Novum)