Seksrelatie na het spelen van Call of Duty: Modern Warfare

Cassandra Grant wordt beschuldigd vanwege het hebben van een seksrelatie met een 15-jarige jongen uit Connecticut. Verder zal ze ook worden beschuldigd voor het potentieel verwonden van een minderjarige.

Volgens de autoriteiten heeft Grant haar slachtoffer in maart van 2011 tijdens het spelen van een potje Call of Duty: Modern Warfare online ontmoet. Grant was op dat moment 21 en het slachtoffer 14 jaar.

Over een periode van negen maanden hebben de de twee regelmatig contact gehad via de webcam, voicechat (ingame) en telefoon. In december is het er dan toch van gekomen en hebben de twee elkaar ontmoet in het echte leven waarbij ze seks met elkaar hebben gehad.

De ouders van de jongen kregen argwaan door het vele spelen van het spel en kwamen erachter hoe het eigenlijk echt zat. Naar  aanleiding van de ontmoeting tussen de vrouw en haar slachtoffer schakelde de familie de politie in.

Grant heeft zichzelf hierdoor aangegeven bij de politie en op 21 maart zal ze voor moeten komen. Verder heeft de politie haar PS3 en telefoon in beslag genomen als bewijs.