Peperdure sieraden Backstreet Boy gestolen

Een aantal waardevolle sieraden van Backstreet Boy Brian Littrell zijn gestolen. Een deel van de juwelen van zijn vrouw Leighanne is inmiddels teruggevonden. Maar de verlovingsring ter waarde van 110.000 dollar is nog niet terecht.

Littrell en zijn vrouw logeerden met hun zoon afgelopen weekeinde in het Evergreen Marriott Resort in het Amerikaanse Atlanta. Even na het uitchecken kwam het stel erachter dat ze hun juwelen in de hotelkamer hadden laten liggen. "Ik had mijn sieraden op het nachtkastje gelegd en we verlieten de kamer", zegt Leighanne tegen de lokale zender WSB-TV. "Een kwartier later kwam ik terug en alles was weg."

Het stel schakelde de beveiliging van het hotel in en wachtte enkele uren op nieuws. "Net toen we weg wilden gaan bleek dat iemand van de schoonmakers een ring en een oorbel had die we zochten", vertelt de 37-jarige Brian Littrell.

Ze hopen dat de ring met een diamant van zes karaat alsnog wordt gevonden en overwegen een beloning uit te reiken voor degene die het sieraad teruggeeft. "Ik ben er kapot van", aldus Leighanne. "Het gaat niet om het geld, maar mijn man heeft mijn ring ontworpen."