Juventus neemt voorsprong in Coppa

Juventus heeft woensdag een stap naar de finale van de Coppa Italia gezet. De ploeg uit Turijn won op bezoek bij AC Milan de eerste wedstrijd in de halve finale van het bekertoernooi met 2-1. Jose Martin Caceres scoorde beide doelpunten van Juve na rust. Tussendoor zorgde Stephan el Shaarawy de gelijkmaker van de Rossoneri. De return in Turijn volgt op 21 maart.

Bij Milan stonden Clarence Seedorf, Mark van Bommel en Urby Emanuelson in de basis. Eljereo Elia moest bij Juventus weer genoegen nemen met een plaats op de bank.

In de Serie A bleef het duel tussen Catania en AS Roma op 1-1 steken. De wedstrijd werd uitgespeeld nadat hij vorige maand na iets meer dan een uur was gestaakt vanwege overvloedige regenval. Nicola Legrottaglie en Daniele de Rossi hadden toen al voor de 1-1 stand gezorgd. In de resterende 25 minuten werd woensdag niet meer gescoord.