Wendy van Dijk mist haar wilde jeugd

Wendy van Dijk vindt het jammer dat ze tegenwoordig geen wilde feesten meer heeft. "Ik mis het heel erg. Het heeft echt te maken met werk en een jong kindje, Lizzy is nog maar anderhalf", vertelt de presentatrice voor de camera van Novum Nieuws. "En voor mijn werk ben ik nu zulke belangrijke projecten aan het doen, dus dan stel je prioriteiten."

De 40-jarige blondine was vroeger erg onrustig en ging naar elk feest om te dansen. Tegenwoordig is ze meer een huismus. "Ik ga ook niet meer omdat ik gewoon moe ben. Het is nu wel lekker dat ik de rust heb. Maar ik mis het wel."

De keren dat de presentatrice nog een feestje heeft duurt het naar eigen zeggen dagen voordat ze is hersteld. "Dat is heel erg. Je hoopt dat het niet zo is, maar het is zo", vertelt ze. "Je moet gewoon twee dagen bijkomen. Dus dan weeg je het tegen elkaar af."

Van Dijk vertelt dat ze haar wilde kant kan laten zien in haar werk. "Kijk maar naar Ushi, daar zit een donker kantje in en dat kan ik kwijt in de typetjes die ik speel. En dat is wel lekker."