FOK!Radio: Afscheid SunChaser & Prijsvraag!

Op maandag 1 november is het dan zo ver: na precies een jaar FOK!radio neem ik (SunChaser) afscheid van mijn cohost Nolius, technicus Martijn en probleemoplosser Eric. En natuurlijk van alle luisteraars. Ik verruil de radio voor de camera, want ik zal me volledig gaan toeleggen op het maken van FOK!-tv, waarvan al enige uitzendingen op de site te zien zijn geweest.

Die laatste uitzending gaat natuurlijk niet zomaar aan jou voorbij. Je hoort aanstaande maandag live vanuit Eindhoven de SunChaser soyanara Top 25, oftewel een afscheidshitparade met 25 liedjes die ik persoonlijk uitzocht voor 25 FOK!kers. Het gaat om FOK!kers die in de afgelopen vijf jaar iets voor mij hebben betekend of dat natuurlijk nog steeds doen.

Speciaal voor deze laatste uitzending is er een prijsvraag waarbij je een uniek filmpakket kunt winnen. Stuur 10 namen in van users waarvan jij denkt dat ze voorkomen in de soyanara Top 25 en wie weet win jij de prijs. Je kunt de top 10 tot zondagavond 23.59 uur insturen, maandagochtend wordt nummer 25 tot en met 11 bekend gemaakt. Wie er bij de laatste 10 horen, dát hoor je 's avonds als de hele top 25 wordt uitgezonden.

Stuur je oplossing naar Prijsvragen@fok.nl. En de crew mag gewoon meedoen! Zorg dat je het niet mist, want misschien sta jij óók in de Top 25!

Update
Wil je SunChaser iets persoonlijks achterlaten? Spreek dan de voicemail af op 06-45866646.

Fok!Radio
FOK!Radio, altijd een gezellige bende!