Massa: "Jammer dat ik niet meer kon rijden"

Voor Felipe Massa begon de testdag vandaag in Valencia met een brandje. De Ferrari F150 van de Braziliaan vatte vlam door een afgebroken klemmetje, waardoor olielekkage en later brand ontstond. De coureur kon laat in de middag weer de baan op en reed uiteindelijk toch nog 80 ronden.

"We hadden in de ochtend meteen een probleem. Het was op het moment dat ik op erg oude banden reed. Het was jammer dat ik moest stoppen voordat ik aan het echte werk had kunnen beginnen," zei Massa. "Het was een opluchting dat het geen groot probleem was. Jammer genoeg verloor ik hierdoor wel veel tijd, maar ik de middag kon ik proberen om wat tijd in te halen en te wennen aan de nieuwe auto."

Ook had de Braziliaan nog wat over de Pirelli-banden te melden. "Ik ben blij met hoe ze zich gedragen. Het feit dat er bandenslijtage is zal bij gaan dragen aan het spectakel. Het was jammer dat ik niet meer kon rijden, want ik had hetzelfde gevoel als in Abu Dhabi, hoewel ik achter het stuur zat van een hele andere auto. Wat mij betreft hoeft er niet te veel te veranderen en werkt Pirelli in de goede richting."