Pantelic in gesprek met Schalke

Marko Pantelic heeft een gesprek gehad met Schalke 04-trainer Felix Magath. In een hotel in Düsseldorf spraken ze twee uur met elkaar. De zaakwaarnemer van de Servische spits was hier ook bij aanwezig. Dit meldt de Duitse krant Bild.

De 31-jarige aanvaller moet de opvolger worden van de naar alle waarschijnlijkheid vertrekkende spits Kevin Kuranyi. De Duitse spits scoorde dit seizoen achttien keer in 32 competitieduels en lijkt de Königsblauen na vijf seizoen te verlaten. Pantelic kan transfervrij worden overgenomen van Ajax.

Luis Suárez deed maandag nog een oproep aan zijn club. Hij wil dat zijn aanvalspartner bij kan tekenen bij de Amsterdammers. De club uit de hoofdstad wil dit wel, maar wil niet aan de eisen van Serviër voldoen. Pantelic wil een contract voor drie seizoenen met een beter salaris. Ajax wil niet verder gaan dan een verlenging van een jaar en zeker geen hoger salaris.

Aan het begin van het seizoen kwam Pantelic over van Herta BSC. In 114 duels in de Duitse competitie vond hij 45 keer het net. In een eerder stadium contracteerde Schalke 04 al Christoph Metzelder, Erik Jendrisek en Tim Hoogland. Allen komen transfervrij over van hun huidige club.

Marko Pantelic in gesprek met Schalke
Marko Pantelic in gesprek met Schalke (Foto: Novum)