Jean-Claude van Damme uitgedaagd door Power Ranger

Acteur Jean-Claude van Damme is uitgedaagd voor een gevecht door de voormalige 'Power Ranger' Jason David Frank. De acteur die de Power Ranger met het groene pakje speelde, is boos op Van Damme. De groene Ranger, die later ook de rol de van witte Power Ranger voor zijn rekening nam, is tegenwoordig MMA-vechter.

Volgens de Amerikaanse site TMZ was Frank vroeger groot fan van de 'Muscles from Brussels'. Maar nadat Van Damme niet op kwam dagen op de première van de film 'Mighty Morphin Power Rangers; The Movie' in 1995, zou Frank kwaad zijn op de gespierde acteur.

De voormalige Power Ranger zegt de 49-jarige Van Damme altijd en overal aan te kunnen. "En als Van Damme te bang is om de kooi in te gaan, wil ik de strijd zelfs in een gewone kickbokswedstrijd aangaan." De 36-jarige freefighter tekende vorig jaar een contract om als MMA-vechter aan de bak te gaan. Bij MMA zijn gemengde gevechtskunsten toegestaan.

Jean Claude van Damme heeft nog niet gereageerd op de uitdaging. De van oorsprong Belgische acteur heeft wel onlangs aangegeven zijn professionele vechtersdebuut te willen maken.

Kom maar op als je durft Jean Claude! (foto: Novum)