Antieke bijbel vernield om sjekkie van te draaien

FOK!ker tennisracket hoeft er niet op te rekenen dat hij na zijn dood in de hemel op zijn lauweren kan rusten. De FOK!ker heeft namelijk een antieke bijbel vernield en delen hiervan in brand gestoken. Tennisracket wilde een sjekkie draaien, maar zijn vloeitjes bleken op.

Na een zoektocht van naar eigen zeggen drie uur probeerde hij een sjekkie te draaien van wc-papier, maar helaas bleek dit niet te werken. Ineens viel zijn blik op een bijbel. Niet zomaar een simpele bijbel die je bij ieder winkeltje van het NBG kunt kopen, maar eentje uit 1937.

Ondanks dat het Heilige Boek bijna 75 jaar oud is en dus antiek, heeft de FOK!ker er slechts twee en halve euro voor betaald. Ondanks dat hij zegt zich nu vies te voelen, had tennisracket naar eigen zeggen geen keus. In zijn woonplaats Deventer is namelijk geen nachtwinkel te bekennen.

In het bewuste topic wordt door menig FOK!ker verbolgen gereageerd op de bijbelverbranding. Zo vindt men het triest en zonde om een oude bijbel te gebruiken voor een rookverslaving. Het vernielde stuk is overigens afkomstig uit het bijbelboek Zacharia.

Bijbelsjek
Er is nog genoeg over voor duizenden sjekkies