Domenicali: "Badoer ook op Spa in actie"

Volgens Stafano Domenicali zal Luca Badoer hoogstwaarschijnlijk ook de Grand Prix van België gaan rijden voor Ferrari. Dit liet de teambaas weten aan de BBC. De testrijder reed gisteren zijn eerste race als vervanger voor Felipe Massa, maar kwam als laatste over de streep en maakte geen goede indruk.

"Ik denk het wel", antwoordde Domenicali op de vraag of Badoer volgende week ook in actie komt op Spa-Francorchamps. "We zullen het er vanavond over hebben. Ik denk echter dat het belangrijk is om Badoer in de auto te houden."

Badoer maakte zacht uitgedrukt geen goede goede indruk in Valencia. Hij spinde twee keer en kreeg daarnaast ook nog een drivetrough-penalty voor het overschijden van de witte lijn bij de uitgang van de pitstraat. Domenicali: "Het was vooral belangrijk voor hem dat hij aan de finish zou komen. We weten dat het niet makkelijk voor hem moet zijn geweest. Hij heeft al een hele tijd geen race meer gereden en ook was er veel druk van buitenaf. Luca beschikt volgens mij echter over veel potentie."