Mogelijk vertrek Van der Vaart bij HSV

Er is een kans dat Rafael van der Vaart na dit seizoen zal vertrekken bij Hamburger SV. De international van het Nederlands Elftal heeft dit in 'Die Welt' laten weten. Het huidige contract van de middenvelder loopt nog tot 2010 door.

"In deze wereld moet je nooit nooit zeggen. Alles kan heel snel gaan, ik kan niet zeggen of ik blijf. Wat als mijn droomclub komt met een aanbieding?", liet Van der Vaart weten. Afgelopen week werd bekend dat Franz Beckenbauer, voorzitter van Bayern München, geïnteresseerd zou zijn in de diensten van de Nederlander. Het is overigens niet de eerste keer dit seizoen dat Der Rekordmeister naar de diensten van de speler hengelt. Ook Valencia CF, Sevilla FC, Tottenham Hotspur en Everton zouden de voormalig speler van Ajax aan willen trekken

Van der Vaart: "Het is mooi dat persoonlijkheden als Beckenbauer en Hitzfeld zulke mooie dingen over je zeggen, maar daarover heb ik tot nu toe alleen maar in de krant gelezen. Er is absoluut geen contact met Bayern München geweest."