Uitslag Feyenoord - Willem II

Vanavond stond het duel tussen Feyenoord en Willem II op het programma. De uitslag van deze wedstrijd vind je hieronder.

Feyenoord - Willem II 6-1
Feyenoord heeft optimaal geprofiteerd van het gelijkspel van concurrent PSV. De Rotterdammers wonnen ruim in De Kuip van de nummer voorlaatst Willem II. De club uit de Maasstad kon het overwicht pas na 45 minuten in doelpunten uitdrukken. Kuijt opende de score op slag van rust en dat was het begin van het einde voor Willem II. In het tweede bedrijf liep de ploeg van Erwin Koeman uit naar een grote overwinning. Pardo breidde de score uit en vervolgens was het de beurt aan het koningskoppel Kuijt en Kalou. De aanvallers scoorden ieder tweemaal en Kuijt bracht daarmee zijn seizoenstotaal op 14, waarmee hij tweede staat op de topscorerslijst. Reuser zorgde tussen al het Rotterdamse geweld door nog voor de spreekwoordelijke eretreffer.

Karakteristiek:

45' Kuijt 1-0
50' Pardo 2-0
61' Kalou 3-0
67' Reuser 3-1
69' Kalou 4-1
75' Kuijt 5-1
79' Kuijt 6-1

Scheidsrechter: v.Sichem.
Toeschouwers: 45.500.
Geel: Östlund (Feyenoord), Smit, v.Nieuwstadt, Reuser (Willem II).

Opstellingen:

Feyenoord: Lodewijks (Aerts/74'), Östlund (Ono/46'), Greene, Bahia, Bosschaart, Pardo, Paauwe, De Guzman, Boussaboun (Biseswar/33'), Kuijt, Kalou.

Willem II: Zois, Wau, Smit (Holman/55'), v.Nieuwstadt, v.d.Haar, Caluwé (Ceesay/81'), Fehér, Agustien, Hadouir (Wilmet/60'), Dembele, Reuser.