Doornbos in beeld bij Minardi

Het Minardi-F1team zou volgens geruchten Nicolas Kiesa deze week contracteren als tweede rijder van Minardi. Er is nu echter nog niets bekend dat Kiesa dit seizoen als tweede rijder in actie komt voor het team.

Het is aannemelijk te denken dat de Deen Kiesa het benodigde geld nog niet bij elkaar heeft kunnen krijgen om zijn zitje veilig te stellen.

Dit maakt de weg vrij voor Nederlander Robert Doornbos die wel zijn geld en sponsors rond heeft maar een deal met Jordan aan zijn neus voorbij zag gaan. Robert zou deze week in gesprek zijn geweest met Minardi en heeft eerder al laten weten zich te blijven richten op de Formule 1. Weet Robert het tweede zitje te bemachtigen dan zal hij samen met Christian Albers in actie komen voor het team.

De Nederlandse fans moeten echter niet te vroeg juichen want de Hongaarse coureur Zsolt Baumgartner zou ook deze week gesprekken hebben gehad met Minardi. Hij lijkt na Kiesa de eerste keus te zijn. Baumgartner heeft afgelopen seizoen 1 WK-punt weten binnen te slepen voor het kwakkelende Minardi.