Wederom extra sponsor Minardi

De personen die bij, het van origine Italiaanse, Minardi voor de sponsoren zorgen draaien dit jaar duidelijk overuren. Onlangs verhoogden Trust, Muermans Group en Superfund hun sponsorbijdrage. Wederom kunnen we een naam hieraan toevoegen.

Dit maal is JSP International, een grote leverancier in de automobielindrustie, de gelukkige. De extra financiële steun komt voort uit de goede samenwerking die Justin Wilson en het bedrijf hebben opgebouwd; JSP was eerder voor één race een persoonlijke sponsor voor de lange Brit. De deal is nu verlengd tot het einde van het huidige seizoen.

"De beslissing om onze samenwerking met Justin Wilson en Minardi uit te breiden was redelijk simpel. De feedback van onze klanten in Oostenrijk waren zeer positief in de tweede helft van het seizoen." aldus Paul Compton, Executive Vice President van JSP.

Er is overigens nog meer goed nieuws op het sponsorvlak bij Minardi; Olav Mol maakte tijdens de uitzending van de vrijdagkwalificitie bekend dat een Nederlandse leverancier van sanitair zich bij het rijtje Hollands Glorie gaat scharen.