Puber veilt zijn naakte moeder

Een 18-jarige student uit Nieuw-Zeeland heeft geprobeerd vijf naaktfoto’s van zijn moeder te veilen op internet, meldt The New Zealand Herald. De zoon wilde wraak nemen op zijn moeder omdat hij de garage moest opruimen en oude troep op internet moest gaan verkopen. Gek genoeg vond zijn aanvankelijk pissige moeder het later toch een goed idee, omdat ze zo wat extra geld kon verdienen.

De website Trade Me was minder enthousiast over de oude pikante kiekjes. De site verwijderde tot teleurstelling van zoon en moeder amper een dag later de "onbehoorlijke foto’s", die ondertussen al 11.000 keer waren bekeken. "We willen niet een plek zijn waar mensen foto’s plaatsen van hun moeder in ondergoed" aldus de woordvoerder van het bedrijf.

De vrouw had ondertussen de smaak te pakken en mikte vervolgens glamourfoto’s van zichzelf online. Maar voor Trade Me was de maat ondertussen vol, het bedrijf wiste ook die foto’s meteen. De moeder baalt. "Ik zou de helft van de opbrengst krijgen. En ik had graag leuke reacties van kijkers op de site willen lezen".


Nieuw-Zeelandse puber zet naakte moeder op veilingsite  (foto: DAG)