Duitse vrouwen scheren naar hartenlust intiem

Alle vooroordelen ten spijt, de Duitse vrouw met het zogeheten pakje shag in haar bikinibroekje heeft haar langste tijd gehad. Ook de Duitse vrouw grijpt inmiddels naar het scheermes om zichzelf flink van onderen te verzorgen.

Ondanks dat ongeveer de helft van alle Duitse vrouwen haar poes bijwerkt, vindt Wilkinson het een mooie uitkomst. De scheermesfabrikant heeft opdracht gegeven voor het onderzoek, dat werd uitgevoerd door Gesellschaft für Konsumforschung (GfK).

De vrouwen die zich scheren, zijn over het algemeen bijzonder origineel over de gekozen haardos. Zo wordt door 72 procent van de Duitse vrouwen de bikinilijn geschoren in een pijl, een bliksemschicht of zelfs een hart. Maar ook een saaiere driehoek, streep of ruit komen voor. Ruim een kwart van de vrouwen gaat liever helemaal zonder intieme beharing door het leven.

De Duitse mannen zijn maar wat blij dat 'hun' vrouwen ook eindelijk de weg naar het scheermesjesschap hebben gevonden. Een kleine driekwart van de mannen ziet het graag dat zijn partner een geschoren bikinilijn heeft. Maar liefst 31 procent zou zelfs het liefst geen enkel haartje tussen hun tanden willen wegpulken tijdens het beffen.

Okselhaar :r
Kale doos? Mooi, nu hun oksels nog!