Woede om opgehangen Sarah Palin

Een Amerikaan heeft met zijn Halloweenactie veel commotie veroorzaakt. Speciaal voor dit feest heeft de beste man zijn huis versierd met een hangende pop, die voor Sarah Palin moet doorgaan. De burgemeester van het stadje even ten westen van Los Angeles is woedend om de versiering.

"Ik respecteer de vrijheid van meningsuiting, maar dat recht gaat samen met verantwoordelijkheid", verklaarde Jeffrey Prang, burgemeester van West Hollywood. Hij reageerde hiermee op de media-aandacht die is ontstaan na de ludieke Halloweenversiering. Het is namelijk zeer gebruikelijk dat men het huis mooi aankleedt met angstaanjagende voorwerpen.

Chad Michael Morrisette is waarschijnlijk iets te ver doorgeschoten met de make-over van zijn huis. Aan de gevel hangt namelijk een pop met een rood vest, een bril en een pruik. Er is maar weinig fantasie voor nodig om te zien dat de pop de republikeinse vice-presidentskandidaat moet voorstellen. De beste man heeft verder zijn huis versierd met vuur en satanische kenmerken.

"Het is de maand oktober. Het is Halloween. Het is het moment om schrik aan te jagen, om fantasie te hebben", aldus Morrisette. Vrijdag viert West Hollywood het grootste Halloweenfeest van Amerika. Er worden maar liefst een half miljoen mensen verwacht.

 


Normaal blijft Palin nooit zo lang ergens hangen