Rossana Lima doet aangifte tegen ex Kluivert

Rossana Lima heeft aangifte wegens mishandeling gedaan tegen Angela van Hulten, de ex-vrouw van haar man Patrick Kluivert. Dat vertelt de manager van de styliste maandag in De Telegraaf. Angela en haar moeder zouden de nieuwe vrouw van de voetballer zaterdag in Amsterdam hebben aangevallen, toen Rossana en Patrick de drie zoontjes die Kluivert met Angela heeft op kwamen halen.

De 35-jarige Lima zat volgens haar manager in de auto te wachten toen de moeder van Angela op de auto af kwam stormen en door het open raampje begon te spugen en te slaan. Daarop zou ook Angela naar buiten zijn gekomen en zich hebben gemengd in het gevecht. Nadat een geschrokken Patrick zijn zoontjes Quincy (11), Justin (9) en Ruben (7) in de auto had geladen en wegreed, zouden Angela en haar moeder schreeuwend en scheldend zijn achtergebleven.

Volgens de manager zijn de bedreigingen die Angela en haar moeder uitten de uiteindelijke reden geweest voor de aangifte. Wat er precies is gezegd is niet bekendgemaakt. De vrouwen zouden volgens De Telegraaf kwaad zijn omdat Rossana uitspraken zou hebben gedaan waaruit bleek dat zij Angela en haar moeder minderwaardig vindt.

Lima, die zondag door het tijdschrift Miljonair werd uitgeroepen tot voetbalvrouw van het jaar, is sinds begin dit jaar getrouwd met de 31-jarige Kluivert, met wie ze vorig jaar zoontje Shane Patrick kreeg. De voetballer scheidde in 2004 van Van Hulten, na een huwelijk van vier jaar.

De politie was maandag nog niet bereikbaar voor commentaar.