Man laat vrouw ombrengen en vermoordt moordenaar

In Portugal is vorige week een 47-jarige man opgepakt, omdat hij opdracht heeft gegeven zijn vrouw te laten vermoorden. Hierna zou de man de huurmoordenaar hebben omgelegd. De Portugees bracht de Franse moordenaar in Frankrijk om het leven, en bracht het lijk naar Portugal.

De beste man leefde doorgaans in Frankrijk. Daar vroeg hij aan een collega of hij zijn echtgenote wilde vermoorden. Hij wilde zo met de erfenis aan de haal gaan en bij zijn minnares intrekken.

De arme vrouw werd 28 augustus 2007 in Portugal van het leven beroofd. Aanvankelijk dacht de politie dat ze het leven had gelaten tijdens een gewelddadige overval. Twee maanden later echter besloot de echtgenoot van de vermoorde vrouw om voor de zekerheid ook maar de moordenaar uit de weg te ruimen.

Volgens Portugese media zou de man de moordenaar in Frankrijk hebben vermoord en het lichaam naar Portugal hebben getransporteerd. In dat land stopte hij het lijk in de grond. Er zijn sterke aanwijzingen dat de eenmalige huurmoordenaar een flink bedrag zou krijgen voor zijn daad.