[FOK!radio] Joep van Deudekom zoekt jou

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

"En waag het niet om op uw site een discussie over deze column te starten, want ik weet u te vinden." Zo eindigde cabaretier Joep van Deudekom vorige week een column in het programma van Giel Beelen op 3FM. In zijn wekelijkse column haalde hij hard uit naar de reacties die internetters op nieuwssites onder berichten het internet op spuien. Hij haalde de reacties onder een nieuwsbericht op FOK! aan. 'Het literair verkrachten' van het internet noemt Joep het. Een bericht over die column leverde bijna 500 reacties op. Dus weet Joep jou als reageerder te vinden. Vanavond in FOK!radio hoor je waarom hij FOK! verkoos, of hij nu zo'n hekel aan ons heeft en wat hij gaat doen nu er toch discussie over zijn column was. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur!

Er zit een opmerkelijk nieuw crewlid aan te komen. Tot in de hoogste regionen op FOK! is erover gesproken. Hoe en wat hoor je vanavond.

Je kunt zelf ook meepraten natuurlijk. Kom bijvoorbeeld naar ons irc-kanaal #fokradio. Het kan ook via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meekijken in de studio van FOK!radio kan via de webcam. We roddelen weer met Yvonne. FA shmoopy heeft weer wat scoopies. Blinky legt wel weer een stelling voor.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Terugluisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!