Viervoudig moordenaar S. van W. getrouwd

BinnenlandsDe tot 20 jaar celstraf en tbs veroordeelde viervoudig moordenaar Paul S. van W. is vandaag in Sittardse gevangenis de Geerhorst getrouwd met ene Petra. Deze uit Brunssum afkomstige 36-jarige vrouw is de jeugdliefde van de 40-jarige Limburgse moordenaar. Ze staat bekend als een bloedmooie vrouw en is werkzaam als manager voor een Japans bedrijf dat in kogelwerend glas handelt.

S. van W., een oud-marinier, vermoordde in oktober 2003 in Kerkrade zijn ex-vrouw Daniela (29), haar broer Patrick (34) en hun moeder José Vromen in hun huis. Daarna doorzeefde hij zijn schoonvader Lei Vromen met een kogelregen in diens sportschool.

Marlies Heuts, de zus van de omgebrachte José, stond buiten de gevangenispoort samen met enkele vrienden te demonstreren. Ze had een spandoek bij zich met de tekst: ''Onze familieleden liggen weg te rotten en hij viert feest in de bajes.'' Dat was overigens tegen het zere been van Petra, die vond dat Heuts haar trouwfeest stond te verpesten.Oud-marinier en 4-voudig moordenaar Paul S. van W.

Met dank aan Tacky-Fire en SykWitIt voor de submit.