Winnaars NiX Factor al uit elkaar

Pimp Paulusma en GiomamaHet duo Pimp Paulusma featuring Giomama is, nog voor het goed en wel een carrière had opgestart, al uit elkaar gegaan. Onenigheid over het contract dat de twee zouden tekenen bij platenmaatschappij EMI zou de oorzaak zijn van de breuk. Pimp Paulusma en Giomama kwamen onlangs als winnaars van de NiX Factor uit de bus.

Het televisieprogramma was de tegenhanger van Idols. Kandidaten met nauwelijks muzikaal talent werden door een aantal producers klaargestoomd voor een showbizzcarrière. Paul Dros en Giovanna Patricia Caupain werden door Tjeerd Oosterhuis omgevormd tot een olijk rapduo, waarmee ze in de finale de serieuzere kandidaten Anton en Claartje achter zich lieten.

Paul Dros, alias Pimp Paulusma, laat op zijn website echter weten niet achter de act te staan. "Ik heb erg genoten van het programma De NiX Factor en heel veel interessante mensen ontmoet. Het was een hele goeie en leuke grap, maar die grap is wat mij betreft voorbij. Ik zou tegen m'n zin door kunnen gaan, best wel wat geld verdienen en er andere mensen blij mee maken. Maar ik zou zelf overspannen raken, omdat ik er de lol niet meer van inzie en daar niet meer van kan genieten", stelt Dros. Giomama is teleurgesteld door de beslissing van haar zangpartner. "Ik vind het erg jammer omdat ik van veel mensen positieve reacties kreeg en mij heel erg verheugde op een paar optredens om nog meer podium ervaring op te doen", aldus Caupain op haar site.

-
De videoclip van Pimp Paulusma featuring Giomama.