Tsjechische man stikt onder acht ton mest

Icoon opmerkelijk nieuws In Tsjechië is een tractorbestuurder op een wel heel bizarre manier om het leven gekomen. De man stierf door verstikking nadat hij bedolven raakte onder acht ton mest, van zijn eigen lading. Zijn werkgevers waren verbijsterd over het incident.

De 34-jarige man, genaamd Martin T., was bezig de lading mest te storten in een veld nabij de westelijke Tsjechische stad Karlovy Vary, toen het incident plaats vond. De werkgever, Vladimir Erps, kan niet begrijpen hoe de man tijdens het storten van het mest, dezelfde lading mest over zich heen kon laten krijgen. "Ik snap werkelijk niet hoe dit zou kunnen gebeuren", aldus Vladimir Erps.

Volgens Erps bevindt zich in de tractor een aparte besturingscabine. De bestuurder hoeft slechts gebruik te maken van de hydraulische bediening om de lading te kunnen storten. "Hij had helemaal niets te zoeken onder de vrachtwagen," zo vertelde de bedrijfsleider. De politie onderzoekt de dood van de man in het kader van een werkgerelateerde ongeval.


Een tractorbestuurder aan het werk