FHM: Bridget 'Meest Sexy Vrouw van NL'

For Him Magazine (FHM) maakt vanavond in The Powerzone in Amsterdam de 'Meest Sexy Vrouw van Nederland 2004' bekend. De verkiezing vond al drie keer eerder plaats. In 2001 won Georgina Verbaan, in 2002 ging de titel naar Katja Schuurman en vorig jaar mocht Sylvie Meis zich de meest sexy vrouw van Nederland noemen.

Genomineerden voor de titel van dit jaar zijn: Froukje de Both, Touriya Haoud, Dominique van Hulst, Chantal Janzen, Fajah Lourens, Bridget Maasland, Sylvie Meis, Katja Schuurman, Georgina Verbaan en Ellemieke Vermolen. De winnaar wordt later vanavond bekend.

FOK!reviewer TripleM is, gewapend met fototoestel, aanwezig bij de uitreiking. Hij houdt ons op de hoogte van de uitslag en zal dit bericht voorzien van foto's van de winnaressen zodra hij terug is. Binnenkort volgt ook een review over de FHM-verkiezing.

Naast de titel 'Meest Sexy Vrouw van Nederland', worden vanavond ook de winnaressen van drie andere titels bekendgemaakt: 'Sp!ts Award voor het Mooiste Jonge Talent', 'FHM's Cover van het Jaar' en 'FHM Buurmeisje van het Jaar'.

'FHM Buurmeisje van het Jaar' is Cindy Bell uit Eindhoven geworden, de 'Sp!ts Award voor het Mooiste Jonge Talent' is gegaan naar Inge Schrama en 'FHM's Cover van het Jaar' is de cover met Angela Kluivert (FHM 6-2003). In maart was al bekend geworden dat Britney Spears werd verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld.

Het wachten is nu op de bekendmaking van de 'Meest Sexy Vrouw van Nederland 2004'. Hou dit bericht voor de uitslag goed in de gaten!

Update 22:24 uur
Tot 'Meest Sexy Vrouw van Nederland' is dit jaar gekozen: Bridget Maasland.

Zie ook het forum Babes & Hunks: Celebs @ FOK!


Bridget Maasland; FHM's Meest Sexy Vrouw van Nederland voor 2004