Uitslagen Champions League (24/03/04)

Vanavond werden weer twee heenduels in de kwartfinales van de Champions League afgewerkt. De Engelse strijd bleef onbeslist, Real Madrid won wel.

In Madrid mocht 'de Koninklijke' het opnemen tegen AS Monaco. De Fransen boden verrassend goed partij. De ruststand van 0-1 door een doelpunt van Squillaci was een gevolg. Na rust zette Real de wedstrijd alsnog naar z'n hand. Doelpunten van Helguerra, Zidane, Figo en Ronaldo tilden de score naar een royale 4-1. Morientes hield de hoop voor de Fransen levend, hij tekende voor de 4-2 eindstand.

In Londen zagen de toeschouwers een aanvankelijk weinig boeiende derby tussen Chelsea en Arsenal. Na rust kwam er wel vuurwerk. Gudjohnsen zette Chelsea op voorsprong. Pires herstelde echter het evenwicht weer snel (1-1). Met de uiteindelijke 1-1 eindstand blijft de Londense strijd open. Op 6 april zal deze op Highbury van Arsenal beslecht worden.