Twee UFO's gezien boven Hilversum

In Hilversum zijn donderdagmorgen 26 februari twee vliegende schotels gezien. De UFO's werden rond 3:10 gezien door onder andere een 49-jarige kunstschilder uit de wijk Hilversumse Meent. De website UFO Plaza die UFO-waarnemingen rapporteert, meent dat deze melding in verband staat met een voorspelde opening van een dimensie-poort. Uit deze poort die zich in de buurt van Almere bevindt, zou op 24 februari een buitenaards verkenningsschip komen.

De getuige verklaart: "Het is 3.11 in de nacht van 26 februari. ik lees een boek en kijk op door mijn grote achterraam tussen de huizen door en zie een vreemd geel enigzins diffuus licht in beweging wat duidelijk mijn richting opkomt. (Ik kijk vanuit de achtertuin zo'n 100 meter over de daken heen de lucht in.) Terwijl dit dichterbij komt zie ik de omtrekken van het voorwerp en zie een duidelijke schotelvorm, deze schotel vliegt als het ware vloeiend over mij heen in een rechte koers ongeveer 200 meter boven de grond. Deze schotel verdwijnt over het dak van mijn huis."

De getuige zegt dat er vervolgens nog een UFO overvloog: "Op ditzelfde moment zie ik tot mijn grote verbazing nog een zelfde schotel die uit exact dezelfde richting op mij toekomt en vervolgens over het dak verdwijnt. Ik zag beide schotels heel duidelijk, de eerste schaars verlicht, de andere geheel onverlicht. Toen deze schotels over mij heen vlogen, had ik een duidelijke sensatie van een of ander veld of gewicht dat mij passeerde, ik kreeg er kippenvel van, ook had ik de sterke indruk van versterkte waarneming, ik kon bijvoorbeeld de panelen scherp in detail zien alsof ik de lasnaden zag of zoiets ook iets van patrijspoorten aan de onderkant van de schotels waren duidelijk 2 of 3 ronde gaten te zien. De vloeiende stromende beweging van deze voorwerpen was werkelijk zeer opmerkelijk!". Bij de waarneming speelde de zogenaamde Oz Factor een rol: "Mijn nekharen gingen overeind staan en ik voelde duidelijk dat er iets passeerde," vertelde de getuige.

De getuige nam het tweetal schotelvormige UFO's onder een hoek van 35 tot 85 graden waar, en ze hadden "een acht- of tienkantige cockpit, waarvan de panelen duidelijk te onderscheiden waren". De schotels hadden een zilvergrijs metaalachtige kleur en een doorsnee van ongeveer 10 meter. De 2 objecten maakten een bijna onhoorbaar zoemend geluid, aldus de getuige.

Een remote viewing sessie voorspelde dat op 24 februari een verkenningsschip door een dimensie-poort bij Almere zou komen, aldus UFO Plaza. De bron zei dat de schotel op 275 meter hoogte over het gebied zou vliegen. De Hilversumse getuige zegt dat de UFO's van zuidwest naar noordoost vlogen op een geschatte hoogte van zo'n 200 meter. De objecten bewogen zich met een snelheid van ongeveer 200 km/u opvallend vloeiend voort. De twee UFO's vlogen exact dezelfde koers, van zuidwest naar noordoost. De eerste voerde naar de getuige zijn idee beperkt licht en de andere, die de eerste volgde, voerde geen licht.

De UFO's vlogen in de richting van Almere. Dit zou volgens UFO Plaza erop kunnen duiden dat ze weer richting de dimensie-poort vlogen. De RVD-bron had namelijk niet gemeld wanneer de poort weer zou sluiten, en wellicht vliegen de UFO's nog steeds rond. Mensen die de UFO's ook gezien hebben, kunnen dit eventueel hier melden.