Hoerenconsumentenman

Hij betaalt voor seks en wil waar voor zijn geld. Het is de hoerenconsumentenman.
De hoerenconsumentenman is een hoerenloper die zijn hobby zeer serieus neemt. In 1999 deed hij regelmatig verslag van zijn ervaringen op internet, onder andere in de nieuwsgroep nl.erotiek.overig. Zijn postings zijn steevast ondertekend met Fokko Fucko.

De testrapporten van deze wandelende keuringsdienst van vleeswaren winden er geen doekjes om en zijn vermakelijk om te lezen. Een bloemlezing van de belevenissen van de hoerenconsumentenman:

"De afgelopen keer heb ik mij op Griekse wijze vermaakt met Saskia. Een volslanke Braziliaanse. Het kostte mij f 150,- maar ik had dan ook alles wat je voor zo'n prijs mag verwachten. Tongzoenen doet ze prima (al is het na een aanvankelijke aarzeling). Pijpen (z.c.) ook prima en ondertussen mag je overal aan- en in zitten. Een prima meid, al merk je dat ze nog niet zo lang in het vak zit. Het faken ligt er wel erg duimendik bovenop maar misschien is dat een kwestie van smaak. Ze spreekt wat gebrekkig Nederlands dus een uitgebreide conversatie kun je wel vergeten maar daar kom je tenslotte ook niet voor."