Wanadoo past direct voorwaarden aan

En wat ziet mijn oog nu? Juist, Wanadoo heeft na de uitspraak van de rechter vanmiddag (zie vorig bericht) direct de algemene voorwaarden aangepast. Op hun website schrijven ze er het volgende over:

"De president van de Amsterdamse Rechtbank heeft de eis van ISP EuroNet*Internet tegen het vermeende misbruik van de Algemene Voorwaarden van WANADOO door XS4ALL afgewezen. Hoewel de rechter op geen enkele wijze heeft geconstateerd dat Wanadoo de privacy van de abonnees schendt, sluiten de huidige Algemene Voorwaarden dit naar zijn mening niet voldoende uit. Daarom heeft Wanadoo besloten haar Algemene
Voorwaarden zo snel mogelijk aan te passen, zodat hierover geen enkele misvatting meer kan bestaan. Abonnees worden uitgebreid over de nieuwe Voorwaarden geïnformeerd, onder meer via de website. EuroNet*Internet is aanbieder van een volledig pakket internetdiensten waaronder het gratis Wanadoo Free, maar ook van de betaalde pakketten Wanadoo Plus en Cable Wanadoo. De gratis aanbieding is vooral bedoeld als introductiepakket voor de beginnende internetgebruiker. De pakketten tegen betaling bieden met name gevorderde en zakelijke gebruikers meer mogelijkheden."


Een overwinning voor de consument zullen we maar zeggen
Submitter:  Bron: <a href="http://www.wanadoo.nl/en_ik/" target="wn">Wanadoo</a>