FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesOorlog in Oekraïne
Oorlog in Oekraïne


Defensie
Defensie


Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


The Hangover

Film

Dat een vrijgezellenfeest makkelijk uit kan draaien op één grote puinzooi, dat zal iedereen bekend zijn. Maar zelden is een hengstenbal zo ontzettend uit de hand gelopen als dat van Stu Price. En hij had zijn aanstaande bruid nog wel zo beloofd dat ze het kalm aan zouden doen. Maar ja, met vrienden als Phil Wenneck en Alan Garner loopt elk feestje al makkelijk uit de hand, helemaal als het om een vrijgezellenfeest gaat en nog meer als de feestvierders losgaan in Las Vegas, wat hier het geval was.

Als de mannen de volgende ochtend wakker worden in hun hotelkamer blijkt deze één groot slagveld. Stu is een tand kwijt, er bevindt zich een baby in het appartement, waar Alan zich noodgedwongen dan maar over ontfermt, en er loopt zelfs een tijger door het verblijf! Geen van de mannen kan zich echter nog iets herinneren van alle rampen en chaos die aan het feest voorafgegaan zijn. Het stel gaat op pad door Las Vegas op zoek naar aanwijzingen rond wat zij de nacht ervoor hebben uitgevreten. Daarnaast moeten zij wel voortmaken, want Stu staat op het punt te trouwen en moet dus op tijd weer opgeknapt en wel thuis worden afgeleverd.

Genre Komedie
Regie Todd Phillips
Cast Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Heather Graham, Sasha Barrese, Jeffrey Tambor, Rachael Harris, Ken Jeong, Mike Tyson, Mike Epps, Jernard Burks, Rob Riggle, Cleo King, Bryan Callen
Land van oorsprong Verenigde Staten
Label Warner Bros. Pictures, Legendary Pictures, Green Hat Films
Releasejaar 2009
Bioscooprelease NL 11-06-2009
DVD-release NL 16-12-2009
IMDB-score 7.7
Aantal stemmen IMDB 660946
Meer informatie FilmTotaal
Meer informatie FilmTotaal
User-waardering 7.8
Aantal stemmen117
Positie in chart 37
Verdeling van de stemmen
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #668
special
Random Pics van de Dag #667
review
F1 22
review
Neon White
special
Random Pics van de Dag #666
special
Weekend gifdump #75
©FOK.nl e.a.