John Goodman moordt in The Hangover Part III

John Goodman gaat een moordenaar spelen in The Hangover Part III. "Ik speel een man die graag mensen ombrengt en trainingspakken draagt", vertelde de Amerikaanse acteur aan talkshowpresentator Jimmy Fallon. "De film wordt heel anders dan de eerste twee en is bizar grappig."

Goodman heeft het zeer naar zijn zin gehad met hoofdrolspelers Bradley Cooper, Zach Galifianakis en Ed Helms. "Het zijn de leukste mannen om mee te werken en ze zijn allemaal ontzettend grappig", aldus Goodman. "Vooral Zach. Hij is een genie, maar ook de aardigste man die je ooit zult ontmoeten."

De 60-jarige Goodman is onder meer bekend van zijn rol als Dan in de komedieserie Roseanne en van de cultkomedie The Big Lebowski uit 1996 van de Coen Brothers. Hij is binnenkort te zien in hun drama Inside Llewyn Davis over muzikanten in het New York van de jaren zestig.

Het derde deel van The Hangover-filmreeks begint met de begrafenis van de vader van het personage van Galifianakis, liet regisseur Todd Philips onlangs weten. De eerste twee The Hangover-films draaiden om vrijgezellenfeesten. Het derde deel komt later dit jaar uit en wordt de laatste film over de 'Wolfpack'.


John Goodman moordt in The Hangover Part III (Foto: Novum)