Acteur gechoqueerd door Hangover 2

Zach Galifianakis vindt sommige scènes uit The Hangover 2 te gortig. De acteur zit momenteel middenin de opnames van het vervolg op de zomerhit van vorig jaar. "Het is af en toe echt gênant."

Galifianakis is echter vol lof over regisseur Todd Philips."Het goede aan hem is dat hij het publiek blijft verrassen en choqueren, maar ik kan zo nu en dan niet geloven wat we aan het filmen zijn. Het is een compleet gekkenhuis", zei de acteur tegen het Britse persbureau Press Association.

The Hangover, een film over een uit de hand gelopen vrijgezellenfeest, gaf de carrière van Galifianakis een forse impuls. Hij vertolkt daarin een prachtrol als manisch-depressieve broer van de bruidegom. De 41-jarige acteur is vanaf deze week te zien in de comedy Due Date naast Robert Downey Jr, ook van de hand van Philips.

De regisseur is zelf ook vol vertrouwen over de voortgang van The Hangover 2. "We zijn een film aan het maken die net zo goed is als de eerste. Dat beloof ik", zei Philips. The Hangover 2 verschijnt waarschijnlijk in mei in de Amerikaanse bioscopen.


Zach Galifianakis gechoqueerd door Hangover 2 (Foto: Novum)