Nederland valt van zijn of haar voetstuk.......

Van de praatprogramma's word je deze week ook niet vrolijk. Incluis Studio Sport is er maar één geluid te horen. De medestanders van Johan Derksen zijn niet welkom. Wel de lariekoek en domme uitspraken uitbrakende Edgar Davids. Die op niet één vraag concreet antwoordt. Pure bagger. De meningen op sociale media, waar 80% voor Derksen is, worden neergezet als die van conservatieve Tokkies.

Natuurlijk zijn er randdebielen met een beperkte woordenschat die ongenuanceerd en kwetsend posten. Je wordt als racist neergezet als een zwarte nobody tijdens een toespraak schreeuwt dat-ie zwarte piet z'n kop inslaat en je het durft af te keuren. Dezelfde zelfverklaarde woordkunstenaar (kom niet op de naam van de nobody, Trafassie of zoiets) om z'n slechte rap en slecht gebruik van de Nederlandse taal te verdedigen/verbloemen, roept in DWDD dat Turken, Surinamers, Marokkanen en andere licht of donker getinten wit getinte Nederlanders agressief te benaderen of op te zoeken. En dan druk ik me nog netjes uit. Anders ben je een rechtse Tokkie.

Vergeten wordt dat half Nederland in 1988 met een rasta kapsel voor lul liep in de polonaise. Vergeten wordt dat we in Nederland de schaatser Shani Davis in de armen sloten. Vergeten wordt dat de huidige doelman van Ajax, de Kameroenees Onana, door blank Nederland als beste doelman wordt gezien. Dat TV-atletiek analist Gregorie Sedoc geliefd is evenals de sprinter Churandi Martina. Nellie Cooman onze knuffelbeer was. Kenneth Herdegijn de belangrijkste acteur was voor Wim T. Schippers. Noraly Beijer en Gerda Havertong80 zijn nog steeds niet van de buis te slaan door de vrouwen molesterende Regilio Tuur.

We vonden het niet erg dat Frank Rijkaard de Duitser Rudie Völler in z'n haar spuwde. Frankie heeft trouwens een voor blanken geweldige muzieksmaak. Want negers houden niet van Sonic Youth, Nirvana of OASIS. Behalve the Bad Brains en Living Colour.

Hoe durfde Angela de Jong, Johan Derksen in één van haar columns te verdedigen? Half Pseudo-correct Nederland viel over haar heen. Ze is momenteel de paria op de kranten redactie van het Algemeen Dagblad. Want hoe durft ze als blanke vrouw haar mondkapje niet te laten snoeren door de goegemeente. Ik kom maar niet op de naam van deze rapper. Die van Ali B. zit er al te vastgeroest ingebeiteld vermoed ik. Die zal wel weer knuffelneger (Knuffel donkergetinte bekt niet) worden genoemd. De Donald Jones van de 21e eeuw. Je zou hem bijna in een doosje willen doen ipv in in de zak van Sinterklaas.

P.S. ik stem.....SP
Herman/tong80