Freestyle Friday: Nederwiet

Hoe oud was ik ook alweer, net 14 denk ik, toen ik voor het eerst het beste wat de Nederlandse landbouwgrond kan voortbrengen, proefde. En net als al mijn huidige verslavingen moest ik het eerst even leren lekker vinden natuurlijk. Maar nu, zo'n 10 jaar later, is het de enige verslaving die niet met de regelmaat van de dag hoeft ingenomen te worden om me tevreden te houden.

Ons gedoogbeleid is wereldwijd beroemd bij allen die de wiet hebben ontdekt in hun leven. Dat dit gedoogbeleid van nonsens aan elkaar hangt weten we allemaal. Voordeur, achterdeur, 5 gram, niet meer roken in de shop, enkele planten voor thuisgebruik; degene die het verzonnen heeft, heeft meer gerookt dan ik ooit in mijn leven zou kunnen.

Dit lijkt men ook bedacht te hebben want de laatste tijd worden de plantages aan de lopende band opgerold. Wet is wet, maar al die kostbare kwaliteitplantjes worden helaas wel verbrand. En we weten allemaal, dat mochten wij het ooit moeten gaan importeren, wij allemaal een stuk minder blij zijn. Want Nederwiet is de bom. En deze Freestyle Friday is bedoeld voor alle kleine en grote telertjes die nog steeds uit de klauwen van de geflipte overheid zijn gebleven. Een ode, aan een product waar we trots op mogen zijn!


intenser
kleiner
groter
langzamer
zwaarder
roder
vrolijker
dieper
maffer
hoger
geiler

all that
and three bags of potatochips too


U wordt weer allen uitgenodigd om uw wazige gedachten te channelen in een magnifiek gedicht of statement!