FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 14 september 2002

MTV terug op de kabel in Zuidoost-Brabant

Dezz had ons via de newssubmit het volgende te melden:

MTV komt weer terug op de kabel in Zuidoost-Brabant. Twee weken geleden verdween MTV daar van de kabel en kwam Tell Sell daarvoor in de plaats. Een wijziging die overigens, ondanks dat MTV opriep te protesteren, slechts op 40 klachten kon rekenen.

Vorige week ging het kanaal van Tell Sell failliet. Daarom heeft UPC besloten om MTV weer terug te laten keren. Binnenkort kan men MTV dus ook weer ontvangen in de regio Zuid-Oost Brabant.

Jeans tegen GSM straling

buttman had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Nieuw in het modebeeld van komende winter zijn 'anti stralings jeans' van fabrikant Levi Strauss, die hiermee handig inspeelt op de vrees van mobiele bellers dat hun GSM straling uitzendt die gevaarlijk is voor de gezondheid.

In een nieuw type Dockers broek, dat Levi's in januari lanceert, zit een beveiligde zak voor mobieltjes. Deze zak is aan de binnezijde voorzien van de stof MDF, een materiaal dat straling tegenhoudt. Aan de buitenkant zit katoen om de ontvangst niet nadelig te beïnvloeden. Het nieuwe model zal eerst enkel in Europa worden verkocht.

Jordanië wil 'Schiphol' Irakees ook hebben

Ook Jordanië heeft Nederland gevraagd om de uitlevering van de fundamentalistische geestelijke Irakees die gisteren op Schiphol werd gearresteerd. Minister Donner van Justitie heeft dat bericht vanmiddag bevestigd.

Jordanië zou de man, Mullah Krekar, willen hebben in verband met drugshandel. Op grond van een internationale overeenkomst, die de handel in drugs bestrijdt, heeft Jordanië namelijk het verzoek om uitlevering gedaan.

Krekar zit momenteel vast in de EBI (Extra Beveiligde Inrichting) in Vught. De VS willen de man ook hebben; zij beschuldigen Krekar ervan nauwe banden met het terreurnetwerk al-Qaeda van Osama bin Laden te onderhouden. Ook Noorwegen heeft interesse in de man.

Meisje maakt val van drie hoog

SP@MB@M had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een meisje van dertien maanden is vrijdagmiddag uit het raam van een woning in Amsterdam gevallen. Het kind maakte een val van drie verdiepingen. De toestand van het meisje is stabiel.

De ouders brachten het meisje in gewonde toestand naar boven, alwaar personeel van de traumaheli en de ambulance het slachtoffertje gestabiliseerd hebben. Zij werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Een week geleden raakte in Geuzenveld een 5-jarig jongetje zwaargewond door een val van vier verdiepingen uit het raam van zijn kamer. Een bijna 2-jarig jongetje in de Watergraafsmeer was minder gelukkig en moest vorige week dinsdag een val van drie hoog met de dood bekopen.

Wereldrecord op de 100 meter sprint

Het wereldrecord op de 100 meter sprint voor mannen is vandaag bij de GP-finale in Parijs verbeterd. Tim Montgomery snelde in 9,78 seconden naar de finish en daarmee was de Amerikaan 0,01 sneller dan zijn landgenoot Maurice Greene op 16 juni 1999.

Montgomery was tot vanmiddag nog nooit sneller geweest dan 9,84. Zijn grootste succes was de zilveren medaille bij de WK van vorig jaar.


Tim Montgomery: 100 meter in 9,78 seconden

Lelijkerds scoren beter bij vrouwen

Slambam had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Mannen die niet moeders mooiste zijn, hoeven de hoop nog niet op te geven. Volgens 'versierdeskundige' Tijn van Ewijk scoort de minder aantrekkelijke man beter bij de vrouwen. "Als een man lelijk is, is een vrouw veel minder op haar hoede. Ze laat dan als het ware haar beschermingsschild zakken," zo stelt hij.

Van Ewijk geeft workshops om mannen de kunst van het versieren bij te brengen: "Het gaat mij puur om het verleiden, en dat is de vrouw er toe bewegen iets te doen wat ze in eerste instantie eigenlijk liever niet zou willen doen. Dat kun je leren met behulp van een aantal eenvoudige technieken. Die je moet richten op de hersenstam van de vrouw, want dat is waar de aantrekkingskracht zit".

vier stappen
Volgens de deskundige is het van groot belang interesse in de vrouw te tonen, en haar geest als uitgangspunt te nemen. Versieren doe je volgens Van Ewijk in vier stappen: Het eerste is vertrouwen winnen. Daarna zorgen dat de interesse wederzijds is. Vervolgens moet de 'klik' bereikt worden, en "de vierde stap is pas dat je haar probeert op te winden".

Volgens Van Ewijk kan iedereen leren versieren, een enkeling daargelaten: "Die ene sukkel heb je er altijd tussen, maar die moeten we afschrijven. Verder werkt het vrijwel altijd". Omgekeerd werkt het niet, of beter: omgekeerd is het niet nodig. "Als jij als man een bar binnenstapt en je wil wat, dan heb je een kans van een op de tien dat het je ook echt lukt. Als een vrouw op stap gaat en iets met iemand wil, dan lukt het altijd. Vrouwen hebben ons dus niet nodig".

VS reserveren extra luchtruimte

Pierre_Smirnoff_2 en Quebekkie hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Volgens een Portugees weekblad heeft Amerika de afgelopen 24 uur extra luchtruimte aangevraagd boven de Atlantische Oceaan. Deze vraag zou erop wijzen dat de VS een grote hoeveelheid manschappen en licht materieel naar de Perzische Golf zou willen verplaatsen.

Indien deze verplaatsing zou plaatsvinden dan zou een tussenlanding op de Azoren nodig zijn. Volgens de Portugese minister van Buitenlandse Zaken heeft Amerika nog geen verzoek ingediend om dat luchtmachtsteunpunt te gebruiken

Massaal protest tegen wet van Berlusconi

Phynny had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Rome is een betoging gehouden tegen premier Berlusconi. Tienduizenden mensen voerden actie tegen de invoering van een omstreden justitiewet, omdat daardoor rechtszaken tegen de premier gestaakt kunnen worden. Ook de pogingen van Berlusconi om alle belangrijke media in handen te krijgen was aanleiding voor het protest.

Berlusconi heeft in eigen land een aantal rechtszaken aan zijn broek. Die kunnen worden gestaakt als de Kamer van Afgevaardigden instemt met de nieuwe justitiewet. De Italiaanse Senaat ging afgelopen maand al akkoord.

Kandidaat-gouverneur wil omkoopgeld terug

indahnesia.com bood ons dit stuk geheel herschreven via de newssubmit aan:

Een ontzette kandidaat-gouverneur voor Jakarta (Indonesië) eist dat de leden van de stadsraad zijn omkoopgeld terugbetalen nu hij de post van gouverneur niet gekregen heeft.

Mahfudz Djaelani liet verslaggevers weten dat hij ongeveer 200 miljoen Rupiah (zo'n 18.200 euro) betaalde aan 40 van de 84 leden van de raad om hun stem te kopen. Ze zouden uiteindelijk 2 miljard Rupiah (zo'n 182.000 euro) krijgen.

Tot laat in de middag op de verkiezingsdag was hij er zeker van dat hij ook daadwerkelijk benoemd zou worden, maar dat werd hem op het laatste moment ontnomen. 'Mijn politieke rivaal had meer geld voor de post over', liet Djaelani na afloop van de verkiezingen weten.

Inval van OM in woning Karin Spaink

SP@MB@M had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Naar nu bekend is geworden heeft het Openbaar Ministerie (OM) afgelopen donderdag een inval gedaan in de woning van Karin Spaink in Amsterdam. Spaink is publiciste en schrijft onder meer voor Het Parool. Ze heeft ook een eigen website waarop haar stukken staan.

De huiszoeking zou bedoeld zijn geweest om bewijsmiddelen in de zaak tegen de Scientology Church te vinden. Spaink is een voorvechtster van vrijheid van meningsuiting op het internet. Zij raakte een aantal jaar geleden zwaar in conflict met de Scientology, nadat zij een document van de beweging op haar website plaatste.

De bewijsmiddelen die het OM zocht, zouden juist dienen om de beschuldigingen die Scientology aan het adres van Spaink uitte, te onderbouwen.

-
Voor meer info over de Scientology-zaak, zie de site van Spaink.

''Alle junks Amsterdam uitzetten''

Politiecommissaris J. van Riessen uit Amsterdam wil alle junks de hoofdstad uitzetten. Dat zou volgens hem resulteren in 30% minder misdrijven.

Van Riessen wil de junks onderbrengen in centra buiten de stad, bijvoorbeeld in een zorgboerderij. ,,De politiek heeft ruim twintig jaar geen keuzes gemaakt. Ze moeten nu een keuze maken tussen of overlast of alle junks de stad uit'', zei de politiecommissaris. Naar schatting telt Amsterdam 3.000 verslaafden. Zeshonderd van hen komen in aanmerking voor gedwongen opname, de zogenoemde Strafrechtelijke Opvang Verslaafden (SOV).

Goed plan

De belangenvereniging voor drugsgebruikers (MDHG) vindt het plan van Van Riessen een goed idee. Het kan een goed alternatief zijn voor de slechte hulpverlening in Amsterdam: ,,Als mensen daar rust kunnen vinden, een opleiding kunnen krijgen en op een normale manier geld kunnen verdienen, kan ik me voorstellen dat een hoop mensen daar graag gebruik van willen maken,'' meent MDHG directeur J. Arnold

De drugshulpverlening in Amsterdam is volgens Arnold zo waardeloos en bureaucratisch dat de verslaafden snel gebruik zullen maken van een aanbod om de stad uit te gaan.

LPF-artsen willen v/d G. dwangvoeden

Twee artsen, die voor de Lijst Pim Fortuyn in de Tweede Kamer zitten, zijn eventueel bereid om de hongerstakende moordverdachte Volkert van der G. zélf dwangvoeding toe te dienen. Als andere artsen het niet willen dan zijn zij beschikbaar om die klus te klaren.

Het gaat om de Tweede Kamerleden Gerlof Jukema (longarts) en Milos Zvonar (anesthesioloog). Volgens hen moet een mens die van een dusdanig ernstig vergrijp wordt verdacht in leven worden gehouden tot alle bewijslast op tafel ligt. De twee artsen gaan hiermee in tegen het standpunt van hun artsenorganisatie KNMG, die dwangvoeding geen optie vindt.

Er is al langer onduidelijkheid over óf er nou wel óf niet dwangvoeding gegeven mag worden. CDA-minister Donner van Justitie zegt dat er wettelijke mogelijkheden zijn. De KNMG vindt dat de wilsbeschikking van Van der G. moet worden onderschreven. Uit een onderzoek onder artsen bleek een kleine minderheid bereid te zijn dwangvoeding te willen geven. In de Tweede Kamer tenslotte is een ruime meerderheid van CDA, LPF, VVD en Leefbaar Nederland voor dwangvoeding.

Jukema meent overigens dat van der G. zijn recht op zelfbeschikking heeft verspeeld. ''Iemand die een ander mens van het leven heeft beroofd, erkent dat van een ander ook niet." Als het tot een zaak zou komen bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg loopt hij daar niet voor weg. Bovendien acht hij de kans groot dat hij een dergelijke zaak wint, omdat de arts geen schade toebrengt aan de patiënt.

Gevangen Koerd naar Vught gebracht

Nederland en de Verenigde Staten hebben op hoog niveau overleg gevoerd over de ondervraging en mogelijke uitlevering van de Iraakse Koerdische leider Mullah Krekar die gisteren op Schiphol aangehouden werd.

Krekar zit inmiddels gevangen in de de extra beveiligde gevangenis in Vught. Volgens zijn advocaten zit de hij daar in uitleveringsdetentie.

De fundamentalistische geestelijke leider wordt ervan beschuldigd leiding te geven aan de islamitische radicale beweging Soldaten van de Islam, die in noord-Irak actief is. Zij zouden in Koerdistan een fundamentalistische islamitische staat willen stichten. De organisatie zou nauwe banden onderhouden met het terreurnetwerk al-Qaeda van Osama bin Laden.

UT2003 demo vertraagt de gamesites

Sorcerer had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Eindelijk is het dan zover! De lang verwachte opvolger van het populaire 3D-shooterspel Unreal Tournament wordt officieel aan de wereld getoond. De demo bevat 4 maps, DM-Antalus, DM-Asbestos, CTF-Citadel en BR-Anubis.

Het lijkt erop dat nog nooit zo'n grote hype zich heeft voorgedaan bij het uitkomen van een demo. Er waren duizenden mensen in het officiële irc-kanaal van het spel. En bijna alle grote gamesites waren merkbaar vertraagd na het uitkomen van de demo.

Om het spel te spelen heb je minimaal een 500 MHz computer met 128 MB RAM nodig met een GeForce 2MX of snellere videokaart met minimaal 16 MB geheugen. Het speelt pas echt lekker volgens de gamers bij een 1 GHz PC met Geforce Ti kaart erin.

De demo is onder andere te downloaden op bovenstaande url van de bron.

Vriendin v/d G. dreigt SBS6 met geding

De vriendin van Volkert van der G., Petra L., dreigt met een kort geding tegen de zender SBS 6. Ze wil voorkomen dat de zender beelden van haar uitzendt die een filmploeg van Willebrord Frequin donderdag van haar maakte. Ook tegen de producer van het programma, tv-producent Endemol, wordt met een kort geding gedreigd.

Een woordvoerder van Endemol bevestigt dat er een item is gemaakt over haar, maar hij weet nog niet wanneer dat wordt uitgezonden. Van L.'s advocaat zegt hij nog niets te hebben vernomen

Afgelopen donderdag bezocht Petra L. een paar vrienden, samen met haar moeder en haar negen maanden oude dochtertje. Bij die vrienden stond Frequin en zijn cameraploeg haar op te wachten. L. maakte bezwaar, maar zou toch zijn gefilmd. Op verzoek van L. zou er politie zijn bij gehaald.

Minster de Boer: Meer asfalt en iets harder rijden

meneer draak had ons via de newssubmit het volgende te melden:

LPF-minister De Boer van Verkeer en Waterstaat wil in de komende kabinetsperiode 380 miljoen euro extra uittrekken voor de aanleg van nieuwe wegen. De bewindsman wil vooral investeren in de aanleg van nieuwe spitsstroken.

Het geld voor de uitbreiding van het wegennet krijgt De Boer door te bezuinigen op de aanleg van nieuwe spoorlijnen. Zo wordt de oplevering van de Hanzelijn tussen Zwolle en Lelystad 5 jaar uitgesteld, en ook andere projecten zoals de Randstadrail moeten wachten. Ook wordt de strippenkaart voor bus, tram en metro duurder. Aan de Betuwelijn wil de minister niet tornen, omdat de aanleg van dit goederenspoor al te ver is gevorderd.

Maximum snelheid

De Boer zegt een en ander in een interview met de Volkskrant van vandaag. Daarin zegt hij ook dat automobilisten die maar een klein beetje te hard rijden, niet onmiddellijk hoeven te worden bekeurd.

De Boer bepleit een snelheidsmarge van 10 kilometer per uur. "Waar nu 100 mag worden gereden, wordt het 110 kilometer per uur en waar het 120 is,kan het naar 130 kilometer per uur". Op provinciale wegen mag van hem 90 worden gereden. Wel moeten degenen die nog harder rijden, flink aangepakt moeten worden. ''Het is tot hier en niet verder''.

Dode jaagt inbrekers op de vlucht

Sanford had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Gisternacht zijn 3 inbrekers op de vlucht geslagen, tijdens de zoektocht naar een buit, in een uitvaaraula. Toen ze alle ruimtes aan het doorzoeken waren, schrokken de inbrekers zo van een opgebaarde overledene, dat ze meteen vluchten. De schade bleeft beperkt tot een gebroken ruit, waar de inbrekers naar binnen kwamen. De inbrekers hebben verder geen buit kunnen maken, hooguit een paar pakken koffie. Iets anders viel er namelijk niet te halen, volgens de eigenaar van de aula.

Bende asielzoekers steelt op bestelling

SP@MB@M en indahnesia.com hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een aantal inwoners van diverse asielzoekerscentra in de provincie Groningen roven op grote schaal spullen uit winkels. Het gaat om enkele tientallen personen, voornamelijk uit Azerbeidzjan en Mongolië. De politie heeft de afgelopen maanden 15 verdachten aangehouden. Die zijn inmiddels weer op vrije voeten.

De winkeldiefstallen worden in opdracht van derden gepleegd. Bij huiszoekingen trof de politie behalve goederen ook bestellijsten aan. Het gaat vooral om dure kleding. Wie opdracht gaf voor de diefstallen is nog onduidelijk.

De politie in Groningen heeft bij justitie aangedrongen op een landelijk onderzoek omdat zij vermoedt dat het probleem zich ook elders voordoet.

Big Brother deelt sanctie uit.

Big Brother is streng! Gisteravond is de eerste sanctie uitgedeeld.
Al een flinke tijd zaten Judith en Daniela met elkaar te fluisteren, terwijl we toch van voorgaande jaren weten dat dit niet mag. Zo dacht ook Big Brother en om 23.00 greep deze dan ook in.

Daniela wordt uit haar bed naar de Dagboekkamer geroepen, en moet zich ogenblikkelijk voor 48 uur bij de andere groep, in de Bunker voegen! Judith blijft achter in de Bungalow en zo zijn de twee hartsvriendinnen dus wederom van elkaar gescheiden.

Echter niet alleen Daniela lijkt gestraft te worden. Het toch al karige rantsoen in de Bunker moet nu plotseling door 6 personen gedeeld worden, terwijl er eigenlijk nauwelijks genoeg was voor 5.

Huiselijk geweld in Spanje kost tientallen levens

jolos had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Uit de gegevens van diverse instellingen in Spanje blijkt dat sinds het begin van dit jaar al meer dan zestig mensen, voornamelijk vrouwen, door hun partner zijn vermoord. In dezelfde periode deden 16.565 mensen aangifte bij de politie van mishandeling en bedreiging door hun partner. Van de 51 vrouwen die tot nu toe dit jaar al door hun man zijn vermoord, hadden veel ooit al eens aangifte gedaan van mishandeling of bedreiging.

Sinds gisteren buigt het Spaanse parlement zich daarom over een wetsvoorstel dat huiselijk geweld moet tegengaan. Het wetsvoorstel is ingediend door de socialistische oppositiepartij PSOE.

Studenten Universiteit van Amsterdam traagst

Uit cijfers van de verenigingen van universiteiten VSNU blijkt dat studenten aan de universiteiten van Nijmegen en Maastricht aanzienlijk vlotter zijn dan studenten aan de Universiteit van Amsterdam (UvA).

Van de studenten aan de UvA is na zes jaar slechts een derde van de studenten klaar. Bij de universiteiten van Nijmegen en Maastricht is dit tweederde. De relatieve traagheid van de UvA-studenten geldt voor alle vakken. Maar wel zijn studenten econometrie erg langzaam. Na zes jaar was een op de vijf studenten econometrie aan de UvA afgestudeerd. Van de studenten econometrie aan de Rijksuniversiteit Groningen had na zes jaar al 65 procent zijn studie afgerond.

Uit eerder onderzoek kwam al naar voren dat studenten aan de UvA relatief lang studeren. Dat werd toegeschreven aan het feit dat studenten Amsterdam als aantrekkelijk ervaren, en dat de studie daaraan ondergeschikt is. Overigens geldt het langzame studietempo niet voor studenten aan de ook in Amsterdam gevestigde Vrije Universiteit.

Jeugd

Jeugd... Wat geeft het ons? Waarom moeten wij door die fase heen. Hopelijk leg ik daarover in dit stukje mijn visie uit

Schoppen tegen dat wat je later blijkt te worden. Zuipen, blowen, slikken. Neuken, feesten, overgeven. Zinloos maar zinvol. Zonder zonde geen overpeinzing. Zonder fout geen goed. Zonder reden: chaos. Een chaos die zich puberteit noemt.

Alles is zo nieuw. Zo spannend. En eigenlijk blijft het dat. Het enige verschil is dat er verantwoordelijkheid in wordt gestampt. Verantwoordelijkheid: brenger van orde en vrees voor chaos. Alles ordenen is het eerste teken van volwassenwording.

Voor je het weet: werken van 9 tot 5. Weekenden zijn er voor de kinderen en moeders de vrouw heeft niet alleen haar 'looks' verloren. Ook haar humeur. De godganse dag gezeik. Baas, vrouw en kinderen schijnen er een sport van te maken je af te zeiken.

Vroeger toen je nog 'foute' dingen deed waren de mensen een stuk vriendelijker. Je was jong en wou niks. Nu eigenlijk ook niet...


Man viert verjaardag van zijn kunsthart

De enige man die nog leeft met een onafhankelijk werkend kunsthart heeft vrijdag de eerste verjaardag van dat hart gevierd. Dat heeft een van de chirurgen die de implantatie hebben uitgevoerd, bevestigd.

Tom Christerson, een 71-jarige Amerikaan, kreeg het mechanische hart een jaar geleden geïmplanteerd, evenals zes andere hartpatiënten. Als enige van de zeven leeft deze man nog. Sommigen overleden kort na de operatie, terwijl een van hen na de implantatie nog tien maanden heeft geleefd.

Het onafhankelijke hart werkt op batterijen en moet vaak worden opgeladen. Het stukje techologie weegt vier keer zoveel als een echt hart en heeft ongeveer de omvang van een grapefruit. Door deze grootte is past het nog niet in alle borstkassen. De Amerikaanse fabrikant experimenteert nog met een kleinere uitgave.

De enigen die in aanmerking komen voor dit kunsthart zijn mensen die in principe nog minder dan 30 dagen te leven hebben. Dit omdat de kans op overleving met het kunsthart nog erg gering is.

Bill Gates nog steeds rijkste Amerikaan

Bill Gates, oprichter van Microsoft, is ondanks dat hij het afgelopen jaar bijna eenvijfde van zijn netto kapitaal heeft verloren, nog steeds de rijkste man van de Verenigde Staten. Dat staat in het nummer van Forbes Magazine dat op 30 september uitkomt.

Bill Gates heeft een geschat vermogen van 43 miljard dollar, en voert daarmee de lijst van vierhonderd van Forbes aan. Het afgelopen jaar daalde zijn kapitaal met 11 miljard.

Ondernemer Warren Buffett staat op een tweede plek. Hij is een van de weinigen van de lijst die in het afgelopen jaar van economische achteruitgang zijn fortuin zag groeien. Zijn netto kapitaal bedraagt 36 miljard dollar, terwijl dat vorig jaar nog 'slechts' 33 miljard was.

De jongste persoon op de lijst is Daniel Ziff, een 30-jarige man die 1,2 miljard dollar heeft geërfd, en de oudste is de 94-jarige Max Martin Fisher met een kapitaal van 750 miljoen dollar.

F1: Verstappen in beeld bij Minardi

De kans is aanwezig dat Jos Verstappen een rentree zal maken in de Formule 1 in het team van Minardi. Dat heeft teambaas Paul Stoddart vrijdag bevestigd.

,,We voeren onderhandelingen met het management van Verstappen'', aldus Stoddart in Monza, waar dit weekeinde de GP van Italië wordt verreden. ,,Ik zie het zeer positief in.'' Verstappen meldde op zijn website een aanbod van Minardi ,,zeer serieus'' te nemen.

Nog voor dat dit raceseizoen begon, werd Jos Verstappen op straat gezet door zijn toenmalige team Arrows. De Limburger eist nu vele miljoenen euro's voor het verbreken van zijn contract. Met Stoddart onderhoudt de Limburger al jaren een goed contact.

Voetbal: Mido zegt bij Ajax te vertrekken

Achmed 'Mido' Hossam, spits van Ajax, heeft vrijdag de Amsterdammers met zijn vertrek gedreigd. Voor de Amsterdamse tv-zender AT5 zei de Egyptische aanvaller dat hij in de volgende transferperiode ,,100 procent zeker'' vertrekt bij Ajax. De internationale transfermarkt is van 1 tot 31 januari 2003 weer open.

Mido zegt zich gekrenkt te voelen door de club. Twee weken geleden, toen Ajax tegen FC Groningen speelde, wisselde trainer Ronald Koeman hem al na een half uur. Koeman zei dat de instelling van de spits niet deugde, en wie niet horen wil moest maar voelen.

Vrijdag zei de trainer al dat bij de volgende wedstrijd tegen FC Zwolle concurrent Zlatan Ibrahimovic de voorkeur krijgt boven de Egyptenaar. ,,Zlatan verdient een kans. Mido heeft niet goed gespeeld'', zegt Koeman op de website van de club. Van Ajax was vrijdagavond niemand bereikbaar voor commentaar.

Zie voor meer voetbalnieuws de FOK! Competitiemanager!
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
special
Random Pics van de Dag #1250
©FOK.nl e.a.