Israel massaal door UFO's bezocht

Mrln had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Uit vele getuigenissen blijkt dat de Israelische steden Kadima en Rishon Letzion al sinds 1993 tientallen malen te zijn bezocht door UFO's. Sommige ooggetuigen meldden zelf dat er "vliegende schotels" zijn geland in hun tuinen. Ufologen hebben te plaatse cirkelvormige sporen aangetroffen, evenals zilverkleurige metaaldeeltjes en een rode, olieachtige substantie.

Uit nadere analyse bleek dat de metaaldeeltjes bestonden uit zuiver silicium, iets wat niet als zodanig in de vrije natuur voor komt. De rode stof bleek cadmium te bevatten, en ook al vaker te zijn aangetroffen in de nabijheid van vermeende "UFO-landingsplaatsen".

En dat is nog niet alles. De getuigen verklaarden bovendien dat er "hele grote kaalhoofdige wezens" uit de schotels stapten, die zich agressief gedroegen en hun huizen binnendrongen.

In enkele van de nederzettingen rondom Kadima zijn er ook meldingen gemaakt van huisdieren die gedood werden door de wezens. De dode dieren bleken gruwelijke verwondigen te hebben zonder bloedsporen, en ook duurde het soms maanden voordat het rottingsproces van de kadavers eenmaal begon. Ook zijn er in de periode '95-'96 meldingen gemaakt van automobilisten die het slachtoffer werden van de agressieve aliens.

Note: Wat wodka al niet kan doen met de geest van een Pravda-journalist