Lelijkerds scoren beter bij vrouwen

Slambam had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Mannen die niet moeders mooiste zijn, hoeven de hoop nog niet op te geven. Volgens 'versierdeskundige' Tijn van Ewijk scoort de minder aantrekkelijke man beter bij de vrouwen. "Als een man lelijk is, is een vrouw veel minder op haar hoede. Ze laat dan als het ware haar beschermingsschild zakken," zo stelt hij.

Van Ewijk geeft workshops om mannen de kunst van het versieren bij te brengen: "Het gaat mij puur om het verleiden, en dat is de vrouw er toe bewegen iets te doen wat ze in eerste instantie eigenlijk liever niet zou willen doen. Dat kun je leren met behulp van een aantal eenvoudige technieken. Die je moet richten op de hersenstam van de vrouw, want dat is waar de aantrekkingskracht zit".

vier stappen
Volgens de deskundige is het van groot belang interesse in de vrouw te tonen, en haar geest als uitgangspunt te nemen. Versieren doe je volgens Van Ewijk in vier stappen: Het eerste is vertrouwen winnen. Daarna zorgen dat de interesse wederzijds is. Vervolgens moet de 'klik' bereikt worden, en "de vierde stap is pas dat je haar probeert op te winden".

Volgens Van Ewijk kan iedereen leren versieren, een enkeling daargelaten: "Die ene sukkel heb je er altijd tussen, maar die moeten we afschrijven. Verder werkt het vrijwel altijd". Omgekeerd werkt het niet, of beter: omgekeerd is het niet nodig. "Als jij als man een bar binnenstapt en je wil wat, dan heb je een kans van een op de tien dat het je ook echt lukt. Als een vrouw op stap gaat en iets met iemand wil, dan lukt het altijd. Vrouwen hebben ons dus niet nodig".