FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 25 mei 2002

RBC keert terug naar de Eredivisie

Dankzij de 3-0 zege op Cambuur Leeuwarden keert RBC Roosendaal na een jaar Gouden Gids Divisie terug op het hoogste niveau. RBC had vanavond alles in eigen hand. Bij een zege zou de promotie via de nacompetitie hen niet meer kunnen ontgaan.

De ploeg van trainer Robert Maaskant maakte in de eerste helft een onzekere indruk. Cambuur Leeuwarden, dat overigens geen kans meer had op promotie, maakte het RBC knap lastig. Maar de Friese club kon de druk niet omzetten in doelpunten.

Na de 1-0 van Peter Maseland, halverwege de eerste helft, kwam voor RBC de bevrijding. Kort na rust maakte Henk Vos aan alle onzekerheid een einde. De routinier klopte Cambuur-keeper Cees Paauwe met een kopbal. In de slotfase scoorde Vos nog een keer, waardoor het succes compleet was.

FC Den Bosch had nog een kleine kans om niet te degraderen uit de Eredivisie, aangezien het met 3-0 van Emmen won. Maar omdat RBC dus ook won, degradeert FC Den Bosch na een jaar toch uit de KPN Eredivisie.

De ontknoping in poule B van de nacompetitie zal morgen vanaf 14.30 uur losbarsten. Dan speelt FC Volendam tegen Excelsior en Sparta speelt tegen ADO Den Haag. Excelsior en Sparta hebben beide nog kans op een plaatsje in de Eredivisie. FC Volendam en ADO Den Haag hebben morgen geen kans meer op promotie.

Website moet executievideo Pearl verwijderen

De FBI heeft een websitebeheerder onder druk gezet, zodat deze een gruwelijke video zou verwijderen waarop de executie van de Amerikaanse journalist Daniel Pearl te zien was. Pearl werd op 23 januari in Pakistan ontvoerd en vermoord door moslimextremisten.

Directeur Sterling van de provider Pro Hosters bevestigde dat de FBI hem had verzocht de site waar de beelden waren te zien te ontmantelen. Dat gebeurde echter niet. Wel werden de eigenaren van de site onder druk gezet de video te verwijderen. Uit vrees voor gerechtelijke vervolging werd aan dat verzoek voldaan.

Op de bewuste site, waar nog meer stuitende beelden en foto's zijn te zien, beklagen de eigenaren zich daarover. Zij spreken van een nieuw bewijs dat 'grote mensen' bepalen "wat wij wel en niet mogen zien".

Links of andere verwijzingen naar schokkende sites worden verwijderd en gemod met '-10 Ongewenst'! Offtopic-reacties worden gemod met '0 Offtopic'. (Offtopic-reacties kunnen hier geplaatst worden.)

Ouders trekken zich terug uit proces Dutroux

Tomsworld had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Gino en Carine Russo, de ouders van het vermoorde Waalse meisje Melissa, hebben beslist om zich uit het proces Dutroux terug te trekken. Mogelijk nemen de ouders van Julie Lejeune dezelfde beslissing.

De ouders van Melissa Russo zeggen de manier waarop het onderzoek naar de moord op hun kind is verlopen, niet langer te ondersteunen. Het onderzoek naar de betrokkenheid van Marc Dutroux is volgens hen niet in februari beŽindigd, maar reeds in september vorig jaar.

De ouders van Julie (Louisa en Jean-Denis Lejeune) hebben nog geen beslissing genomen over eventuele terugtrekking uit het proces. Maar Jean-Denis Lejeune heeft al wel laten weten dat het voor meer dan 90 procent vaststaat, dat hij en zijn vrouw de ouders van Melissa zullen volgen.

Bart de Graaff overleden

Zojuist is bekendgemaakt dat Bart de Graaff is overleden.

De baas van BNN was al enige tijd ernstig ziek, hij werd 35 jaar..

Bart werd ruim drie weken geleden opgenomen in het ziekenhuis met een buikvliesontsteking. Deze ontsteking was nagenoeg onder controle toen vorige week bleek dat deze een gaatje in zijn dunne darm had veroorzaakt. De artsen hebben dit nog verholpen door een deel van zijn dunne darm te verwijderen.

Bart was herstellende van deze ingrijpende operatie, maar heeft de complicaties niet overleefd.

[F1] Montoya start vanaf pole

nietje83 had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Juan-Pablo Montoya (Williams-BMW) zal morgen bij de GP van Monaco vanaf pole-position starten. David Coulthard (McLaren-Mercedes) eindigde op de tweede plaats, nog voor Michael Schumacher (Ferrari) die derde werd.

Na acht minuten knalde Yoong al met zijn Minardi de vangrail in. Met nog veertig minuten te gaan brak het spel pas echt los. Om de haverklap werd de pole-position scherper gesteld. Michael Schumacher dook met zijn tweede poging als eerste onder de 1 minuut 18. Die tijd werd vervolgens verbeterd door Coulthard en Montoya.

De volledige kwalificatie-uitslag ziet er als volgt uit:
1 Montoya (Williams) - 01:16.676
2 Coulthard (Mclaren) - 01:17.068
3 M Schumacher (Ferrari) - 01:17.118
4 R Schumacher (Williams) - 01:17.274
5 Barrichello (Ferrari) - 01:17.357
6 Trulli (Renault) - 01:17.552
7 RšikkŲnen (Mclaren) - 01:17.660
8 Button (Renault) - 01:18.132
9 Salo (Toyota) - 01:18.234
10 McNish (Toyota) - 01:18.292
11 Fisichella (Jordan) - 01:18.342
12 Frentzen (Arrows) - 01:18.607
13 Massa (Sauber) - 01:19.006
14 Villeneuve (BAR) - 01:19.252
15 Bernoldi (Arrows) - 01:19.412
16 Sato (Jordan) - 01:19.461
17 Heidfeld (Sauber) - 01:19.500
18 Panis (BAR) - 01:19.569
19 Webber (Minardi) - 01:19.674
20 de la Rosa (Jaguar) - 01:19.796
21 Irvine (Jaguar) - 01:20.139
22 Yoong (Minardi) - 01:21.599

"Arrestatiebevel" Amnesty valt verkeerd

Amnesty International heeft ruim tweehonderd boze telefoontjes gekregen over een ledenwerfactie. Op 40.000 adressen in Nederland viel deze week een bruine envelop op de deurmat. Op de envelop stond 'arrestatiebevel' en 'dienst opsporing'.

Op de envelop staat geen afzender vermeld, zodat dat bij ontvangst niet meteen duidelijk is dat de envelop van Amnesty afkomstig is. Veel ontvangers schrokken van de tekst op de envelop. Amnesty geeft toe een inschattingsfout te hebben gemaakt en stuurt alle boze bellers een persoonlijke excuusbrief. Volgens Amnesty was de tekst bedoeld om mensen te laten ervaren hoe mensenrechtenschendingen kunnen uitpakken.

Kwalificatie GP Monaco

Juan Pablo Montoya heeft de pole op Monaco in de wacht gesleept. In zijn laatste rondje wist de Colombiaan David Coulthard te overtroeven. Michael Schumacher pakt de derde plaats, naast broer Ralf.

De kwalificatie begon rustig, de uiteindelijke uitslag werd in de laatste minuten bepaald. De teams McLaren, Williams, Ferrari en Renault hadden de eerste positie in het vizier, maar uiteindelijk trok Montoya aan het langste eind.

Nr.NaamTijd
1Montoya1:16,676
2Coulthard1:17,068
3M. Schumacher1:17,118
4R. Schumacher1:17,274
5Barrichello1:17,357
6Trulli1:17,552
7Raikkonen1:17,660
8Button1:18,132
9Salo1:18,234
10McNish1:18,292
11Fisichella1:18,342
12Frentzen1:18,607
13Massa1:19,006
14Villeneuve1:19,252
15Bernoldi1:19,412
16Sato1:19,461
17Heidfeld1:19,500
18Panis1:19,569
19Webber1:19,674
20De la Rosa1:19,796
21Irvine1:20,139
22Yoong1:21,599

Stadion gesloten na 'aanval met wit poeder'

Afgelopen vrijdag werden in Seattle noodmaatregelen genomen, nadat getuigen meldden dat een klein vliegtuigje wit poeder uitstrooide boven het honkbalstadion van de Seattle Mariners. Er werd gevreesd voor een aanval met biologische of chemische wapens.

In Seattle werden direkt straten afgesloten en kantoren geŽvacueerd. Een speciaal team steldde het onderzoek in naar het geheimzinige poeder en de piloot werd direkt aangehouden na landing op het vliegveld van de stad.

Uiteindelijk bleek het loos alarm te zijn. Het witte poeder was "slechts" as van een overledene. De overleden man bleek een Mariners fan en zijn laatste wens was dat zijn as over het veld van de Mariners zou worden uitgestrooid.

Het is onduidelijk of het bedrijf zal worden vervolgd. Een zegsman zei dat er naar zijn weten niets illegaals is gebeurd, maar een woordvoerder van de luchtvaartautoriteiten zei dat het verboden is zaken uit vliegtuigen te gooien.

R'dam: politie heeft geen tijd voor inbraken

In twee wijken van Rotterdam, Feijenoord en IJsselmonde, en in de buurgemeente Ridderkerk, neemt de politie aangiften van inbraak en bedreiging lang niet altijd in behandeling.

De politie besteedt 90% van de beschikbare tijd aan zogenoemde categorie-1-onderzoeken (levensdelicten en arrestanten die op heterdaad zijn betrapt). De resterende tijd gaat vooral naar geweldsmisdrijven en door jeugd gepleegde delicten. Daardoor blijft voor het onderzoeken van overige strafbare feiten geen tijd over.

C. den Bakker, woordvoerder van de Raad van Hoofdcommissarissen noemt de situatie in Rotterdam niet uniek. Justitie en politie bepalen in overleg welke zaken prioriteit hebben en welke aangifte zij niet behandelen. Justitie wijst er op dat het niet nieuw is dat er "een afweging moet plaatsvinden".

Jaarlijks blijven 80.000 zaken met opsporingsindicatie liggen. Daarbij zitten ook geweldmisdrijven, zoals zelfs mishandeling.

Chinese ploeg stuurt alvast excuusbrief

De Chinese voetbalselectie heeft niet zoveel vertrouwen in hun eigen kunnen. Ze verwachten een snelle uitschakeling op het WK en hebben zich alvast ingedekt. De ploeg stuurde de Chinese media een brief, waarin ze zich op voorhand verontschuldigen voor de slechte resultaten.

China, dat voor het eerst meedoet aan een WK voetbal, schrijft dat de ploeg door gebrek aan ervaring en kwaliteit vermoedelijk niet die resultaten kan behalen die het publiek verwacht. De ploeg zou de fans kunnen teleurstellen of zelfs ergeren, aldus de brief, die in het thuisland slecht is ontvangen.

Klacht tegen Spong en Hammerstein

weazel had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De advocaten Spong en Hammerstein liggen onder vuur bij vijf collega's wegens hun aangifte tegen politici en journalisten. De vijf hebben aan de Amsterdamse Orde van Advocaten gevraagd om te onderzoeken of er een tuchtzaak kan worden begonnen tegen Spong en Hammerstein.

De vijf advocaten, M. de Witte, V. Kuit, P. Bogaers, J. Pieters en H. Bos, achten de aangifte van Spong en Hammerstein bij voorbaat kansloos. Volgens hen kunnen Spong en Hammerstein dat weten. Door desondanks hun aangifte door te zetten en daarmee bovendien de publiciteit te zoeken maken de twee advocaten van Fortuyn zich schuldig aan smaad, beweren de vijf. "De betrokken politici en journalisten worden te kijk gezet. Ook al komt het niet tot een rechtszaak dan nog lijden zij schade."

De deken van de Amsterdamse orde, H. Doeleman, kon zaterdag nog niet reageren omdat hij het verzoek nog niet had ontvangen.

Eerder deze week werd Spong al door een vrouw uit Utrecht aangeklaagd.

Hammerstein: ''Sukkels zijn het''
Advocaat Hammerstein heeft in een reactie laten weten geen goed woord over te hebben voor de actie van de vijf. "Het zijn vijf enorme sukkels die ook zo nodig in de publiciteit willen komen. Eerst hebben ze de media ingelicht, en toen pas de deken van de Amsterdamse orde". Hammerstein vindt de klacht van de vijf verder waardeloos onderbouwd.

Hammerstein zal begin volgende week een tegenklacht indienen tegen de vijf wegens smaad.

Maradona niet naar WK

Diego Maradona zal ArgentiniŽ komend WK in Japan niet aan kunnen moedigen, omdat hij Japan niet in mag. De Japanse wet verbiedt mensen met een drugsverleden namelijk toegang tot het land. In april 1991 werd Maradona opgepakt voor cocaÔnegebruik en veroordeeld tot afkicken onder medisch toezicht.

"Zelfs een wereldkampioen als ik willen ze geen visum geven", zei de teleurgestelde Maradona. Nu zal hij het WK via de televisie in Cuba volgen. Daar is hij namelijk al twee jaar bezig om van zijn drugsverslaving af te komen.

Maradona niet naar WK

Diego Maradona zal ArgentiniŽ komend WK in Japan niet aan kunnen moedigen, omdat hij Japan niet in mag. De Japanse wet verbiedt mensen met een drugsverleden namelijk toegang tot het land. In april 1991 werd Maradona opgepakt voor cocaÔnegebruik en veroordeeld tot afkicken onder medisch toezicht.

"Zelfs een wereldkampioen als ik willen ze geen visum geven", zei de teleurgestelde Maradona. Nu zal hij het WK via de televisie in Cuba volgen. Daar is hij namelijk al twee jaar bezig om van zijn drugsverslaving af te komen.

Herben eist pardon voor illegalen

ExtReMisT en gerritdekzijl hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Fractieleider Mat Herben van de lijst Fortuyn wil dat een generaal pardon voor alle illegalen in het regeerakkoord wordt opgenomen.

"Of het er nu 7.000 of 12.000 zijn, we moeten af van deze erfenis van Paars", zei hij in de Volkskrant. "Het afgelopen jaar ging het al beter. Er zijn maar tweeduizend politieke vluchtelingen toegelaten. Daar maakt niemand een punt van, wij ook niet." Herben wil dat daarna de strengere, nieuwe Vreemdelingenwet moet worden nageleefd. "Er moet een eind komen aan de stroom van 33 duizend mensen die per jaar in Nederland aankloppen. De ambassades moeten een rol krijgen in de strijd tegen de toestroom van asielzoekers door het beleid uit te leggen in krantenadvertenties."

Herben vindt dat LPF, het CDA en de VVD ieder vijf ministers mogen leveren. Balkenende mag premier worden. De LPF wil Justitie, Volksgezondheid en Onderwijs.

Montgomerie raakt fan met golfbal

j0han wist ons via de newssubmit het volgende te melden:

Golfer Colin Montgomerie heeft bij het Volvo PGA kampioenschap in Wentworth een toeschouwer vol op het hoofd geraakt. Colin sloeg een bal op de zestiende hole totaal mis en de bal belandde op het hoofd van de toeschouwer die meteen knock-out ging. Voor de zekerheid moest het slachtoffer van Montgomerie wel even naar het ziekenhuis. Voordat hij de ziekenwagen in ging kon hij nog wel met Colin de hand schudden.

De Schot nam ondanks zijn misser de tweede plaats in het klassement in, twee slagen achter de Deen Anders Hansen. De Nederlandse deelnemers Maarten Lafeber, Robert-Jan Derksen en Rolf Muntz haalden allen de cut. Lafeber had voor de twee ronden 141 slagen nodig, acht meer dan Hansen. Hij staat 22e. Muntz en Derksen staan gedeeld 61e met 144 slagen.

Volkert: profiel politieke moordenaar

Volgens emeritus professor dr. F. Beyaert (71), voormalige geneesheer-directeur van het Pieter Baan Centrum (PBC) in Utrecht, beantwoordt de vermoedelijke dader van de moord op Pim Fortuijn aan het profiel van een politieke moordenaar: Een eenling, monomaan en zo doorgedraaid in het nastreven van zijn doelen dat hij niets anders meer wilde zien.

Beyaert, die bijna twintig jaar als geneesheer-directeur van het Pieter Baan Centrum met de meest gestoorde delinquenten van Nederland te maken had, verwacht dat de rechter-commissaris de 32-jarige milieuactivist binnenkort door de psychiatrische observatiekliniek van Justitie laten onderzoeken op psychische stoornissen. Het PBC levert dan een onafhankelijk advies over de toerekeningsvatbaarheid.

Op basis van zijn praktijkervaring schildert Beyaert de verdachte af als een eigenaardige, eenzame man. Extreem gedreven in zijn milieuwerk, niet bereid tot compromissen. "De kans bestaat dat hij jarenlang woede in zich heeft verzameld. Hij kreeg daarbij vast geen enkele correctie meer van zijn directe omgeving. De geboorte van zijn eerste kind moet heel ingrijpend zijn geweest. Dat moet veel in hem hebben losgemaakt. Misschien als extra, zware verantwoordelijkheid. Zeker voor iemand die zich zo bekommerde over het welzijn van plant en dier."

De bekendheid van Volkert zal het voor een forensisch team moeilijk maken hem neutraal te beoordelen... "Toch moet hij net zo geobserveerd worden als iedere andere verdachte."

In de bijna drie weken dat de oud-Wageningse student milieuhygiŽne in voorarrest zit, hult hij zich in hardnekkig stilzwijgen. Volgens Beyaert is dit zwijgen zeer zeldzaam binnen het PBC. "Je kunt je bewust voornemen om geen bek open te trekken. Maar zeven weken je mond houden is erg moeilijk." Mocht Volkert zijn kaken echter op elkaar houden dan is de kans groot dat hij na twee weken de observatiekliniek moet verlaten om plaats te maken voor een ander.

Over de uitlatingen van ex-officier van justitie F. Teeven van Leefbaar Nederland als zou Volkert van der G. niet alleen hebben gehandeld is Beyaert kort: "Dit lijkt me geen man die opdrachten aanneemt en ook uitvoert. Ook is het geen man van samenwerking. Hij lijkt me meer een man die een plan alleen uitvoert." De deskundige beaamt dat er een discrepantie zit tussen de berekening waarmee de aanslag werd uitgevoerd en het gemak waarmee Volkert zich liet aanhouden: "Die gelatenheid kan duiden op de gedachte dat zijn werk er op zat: hij had zijn ding gedaan. Misschien heeft hij niet eens een kwaad geweten."

Achtergelaten puppy sterft gruwelijke dood

gerritdekzijl had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In een leegstaand pand aan de Rotterdamse Heemraadstraat zijn Dierenambulancemedewerkers gestuit op het lijkje van een Rotweiler puppy. Het beestje is achtergelaten door de bewoners van het pand, die twee maanden geleden vertrokken zijn. Twee Š drie weken na het vertrek van de bewoners is het diertje uiteindelijk van de honger bezweken.

Het puppy-lijkje zat door ontlasting en ontbinding vastgeplakt aan het zeil, waardoor de dierenambulancemedewerkers het moesten lossnijden om het kadaver mee te kunnen nemen. Er wordt, met medewerking van de woningstichting, een onderzoek ingesteld naar de eigenaren van de Rotweiler. Er volgt ongetwijfeld een aanklacht wegens dierenmishandeling en -verwaarlozing.

"Het was een onmenselijke toestand," zegt medewerkster Debby van Zeventer van de Dierenambulance. "Hoelang een hond zonder eten en drinken nog in leven blijft, is moeilijk te zeggen, maar het moet toch zeker een week of vijf geleden van honger en dorst en totaal uitgeput zijn omgekomen. Verschrikkelijk!"

Een nieuw triest dieptepunt

Taiwanees vliegtuig neergestort [update]

Een passagiersvliegtuig van de Taiwanese vliegtuigmaatschappij China Airlines met aanboord 222 mensen is zaterdagochtend spontaan van de radar verdwenen. Volgens een luchtvaartfunctionaris is het toestel mogelijk in zee neergestort.

Het vliegtuig was van Taipei op weg naar Hongkong. Opeens verdween het vliegtuig van de radar nabij het Taiwanese eiland Penghun. Reddingswerkers en de kustwacht zijn inmiddels onderweg naar de plek waar het toestel mogelijk is neergestort.

Update
Het vliegtuig blijkt inderdaad neer te zijn gestort. Inmiddels heeft men al meer dan 100 lichamen uit de zee gehaald. Gevreesd wordt dat niemand van de 206 passagiers en 19 bemanningsleden de crash heeft overleefd.

De oorzaak van de ramp met het 22 jaar oude toestel is nog niet bekend. De vliegtuigmaatschappij zegt dat het van de piloot geen SOS-bericht heeft ontvangen. Getuigen melden dat er voor het ongeluk een explosie is geweest.

De meeste passagiers waren Taiwanees. Maar er waren ook twee Singaporese passagiers, twee AustraliŽrs, 14 mensen uit Hongkong, Macau of China, en een Europeaan aanboord van het vliegtuig.

Kwartje van Kok moet terug

Maandag starten BOVAG en RAI een campagne om het kwartje van Kok, de tijdelijke heffing op benzine die door Kok in 1991 werd ingesteld om het begrotingstekort op te heffen, weer terug te krijgen bij de automobilist.

De campagne richt zich op potentiele coalitiepartners VVD, LPF en CDA. CDA en de Lijst Pim Fortuyn hebben voor en tijdens de verkiezingscampagne meermalen laten weten dat het 'kwartje', circa 11 eurocent, extra brandstofaccijns per liter benzine terug moet naar de automobilist.

Het kwartje van Kok heeft de automobilist tot nu toe ruim 7,7 miljard euro gekost. Het begrotingstekort is inmiddels al weg.

Opvallend is dat er jarenlang door automobilisten en pers gefulmineerd is over het kwartje van Kok, maar in politiek Den Haag is het onderwerp in al die tijd taboe geweest, binnen alle partijen. Er werd simpelweg niet over gesproken.

Philips opent fabriek LCD schermen in Zuid-Korea

Philips heeft vrijdag samen met partner LG Electronics een nieuwe fabriek voor de productie van LCD-schermen geopend in het Zuid-Koreaanse Kumi.

De fabricage is gericht op schermen voor pc's en notebooks en ook voor grote televisieschermen. Met het openen van de fabriek wordt de combinatie Philips-LG de grootste producent van grote LCD beeldschermen in de wereld.

Philips en LG gaan er vanuit dat de verkoopcijfers van platte schermen flink zullen stijgen de komende jaren. In de periode tot 2007 groeit deze markt naar verwachting met 21 procent naar 57 miljard dollar.

Italiaans ziekenhuis claimt babyrecord

Het Italiaanse ziekenhuis Careggi in Florence heeft naar eigen zeggen een babyrecord geboekt. In het begin van februari werd er een baby geboren in het ziekenhuis van slechts 285 gram. Nu ruim 3,5 maand later is het kindje aangekomen en weegt het twee kilo.

Het kind kan volgens het ziekenhuis later een normaal leven leiden zonder enige gevolgen. Het is niet eerder voorgekomen in de medische geschiedenis dat een dergelijk lichte en te vroeg geboren baby het overleefde.

VS testte zenuwgas op militairen

FrankR had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Verenigde Staten hebben tussen 1964 en 1968 militairen onderworpen aan zes tests met verscheidene biologische en chemische middelen. Marineschepen en de bemanning werden verscheidene keren besproeid met onder meer het zenuwgas sarin. Dat meldde de Amerikaanse krant The New York Times vrijdag op basis van pas openbaar gemaakte documenten van het ministerie van Defensie.

Door middel van de tests wilde Defensie kijken hoe snel de gassen zouden worden ontdekt, hoeveel tijd ze in de lucht bleven en hoe goed de kwaliteit van de beschermende kleding van de militairen was. Het is echter niet duidelijk of de bemanning van de schepen vrijwillig aan de proeven meedeed, en of ze ook daadwerkelijk beschermd werden.

Twee jaar geleden is het ministerie van Defensie al begonnen met het identificeren van de militairen die bij de proeven betrokken zouden zijn. Dit gebeurde onder druk van een Democratisch lid van het Huis van Afgevaardigden, die van veteranen te horen had gekregen dat zij gezondheidsproblemen hadden overgehouden aan de proeven. Als uit onderzoek blijkt dat zij inderdaad blijvende schade hebben ondervonden door de proeven, krijgen zij van het ministerie mogelijk een schadevergoeding toegekend.
Laatste reviews en specials
review
AO Tennis 2
review
Bad Boys For Life
review
Star Trek: Picard
special
'Bad Boys For Life is een hommage aan de jaren 90'
special
Hearthstone gaat door met prima periode
review
Blu-ray: Good Boys
©FOK.nl e.a.