FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 18 juni 2000

Schumacher wint

M. Schumacher heeft de GP van Canada na een super spannende race gewonnen. R. Barrichello maakte de 1-2 voor het Ferrari team compleet.

Door regen was er na een ronde of 35 een uiterst vage situatie met veel mensen die verkeerde keuzes maakten tijdens de pitstops. Hierdoor heeft Jos Verstappen na een paar mooie inhaal acties de 5de plaats behaald. Dit is zijn eerste punten finish sinds Argentinië '96. David Coulthard en Mika Hakkinen presteerden matig tijdens de 500ste GP van het McLaren team. David Coulthard ging eerst erg goed, maar na een stop en go, en de regen situatie kon hij niets terug doen om zijn positie te verbeteren. Mika Hakkinen einigde zijn race op de plek als waar hij starte na een vrij matige race.

De top 6

1. M. Schumacher
2. R. Barrichello
3. G. Fisichella
4. M. Hakkinen
5. J. Verstappen
6. J. Trulli

Ook Nedved en Desailly praten met clubs

Nadat Luis Figo van Portugal tijdens het EK onderhandelde met Lazio Roma, blijken ook Nedved en Desailly met andere dingen bezig dan hun eigen team.

Desailly heeft twee jaar bijgetekend bij Chelsea; voor Nedved, die tot dusver een goede indruk achterliet, staan Man Utd en Chelsea in de rij.

Als of dat nog niet genoeg is praat ook de Noor Stig Inge Bjornebye over een mogelijke transfer naar Liverpool.

Die Internationals zijn zo langzamerhand meer bezig met volgend seizoen dan met hun eigen team

Digitale handtekening onveilig

E-signature, da’s weer zo’n Internet innovatie, waarbij je je huis nog minder vaak hoeft te verlaten. Met behulp hiervan kan je namelijk nog meer dingen via het Internet regelen en aanschaffen. Maar, nu blijkt dat zo’n E-sig. niet het aller veiligste is, of met andere woorden: bijzonder fraudegevoelig .
Toch heeft het Amerikaanse Congres een wet goedgekeurd, die officieel ‘Millennium Digital Commerce Act’ heet (wat een mondvol, zeg ). Deze wet geeft elektronische documenten en contracten dezelfde rechten als overeenkomsten op papier.

En hoe zal het dan met mijn E-signature onder mijn belastingaangifte via de computer zitten?

Elton John haalt uit naar Aartsbisschop

De Britse zanger Sir Elton John heeft aartsbisschop Thomas Winning, die bekend staat om zijn harde opstelling ten opzichte van homosexualiteit, openlijk bekritiseerd. De popster verwijt de hoogste katholieke leidervan Schotland onwetendheid en verouderde opvattingen.

De aartsbisschop, die homsexualiteit een "lichamelijke afwijking" noemt, vindt de reaktie van Elton John voorspelbaar en wenst zich niet te verlagen door met hem in discussie te gaan.

Stomme ouderweste Schotse Sinterklaas .

Gaat Charles trouwen in Schotland?

De Britse prins Charles onderzoekt de mogelijkheid om voor de Church of Schotland te trouwen met zijn geliefde Camilla Parker Bowles. In tegenstelling tot de Church of England, heeft de Schotse versie er absoluut geen probleem mee om de twee in de echt te verbinden tijdens een kerkelijke plechtigheid.

Niemand in St James's Palace, de residentie van de kroonprins, was berekbaar voor commentaar, maar een hoge functionaris van de Schotse Kerk bevestigde het bericht.

Kunnen ze niet gewoon ff stiekum in Las Vegas gaan "turbo-trouwen", dat scheelt een boel gezeik .

EURO2000 slecht voor de sex

Terwijl heel Europa in de ban is van het Europees Kampioenschap voetbal, kan de vaderlandse sexindustrie niet wachten tot het weer voorbij is. Door EURO2000 zitten vele potentiele klanten aan de beeldbuis geplakt, in bars of in een stadion.

Alleen op de Walletjes in Amsterdam is het net zo druk als normaal. Hier is de plaats van de normale klanten en toeristen ingenomen door voetbalsupporters, voornamelijk Engelsen, die de prostituees eigenlijk liever zien gaan dan komen.

Ja, geen sex voor de wedstrijd he .

Leger vervoert Britse Hooligans

De afvoer naar Manchester van Britse voetbalvandalen met 2 Belgische leger vliegtuigen is voorlopig afgerond. Sinds zaterdagmiddag heeft de Belgische luchtmacht 5 vluchten uitgevoerd. Elk van de vluchten was goed voor 40 hooligans, die weer werden bewaakt door 50 rijkswachters.

Het is niet uitgesloten dat de vluchten vanmiddag weer zullen worden hervat, maar het is moeilijk voor de rijkswacht om mankracht vrij te maken voor de escortes.

Komen die KL**TZAKKEN met de boot aan, slopen een Belgisch industriestadje en dan krijgen ze nog een privé-vlucht terug naar huis ook .

Schuurman gaat weer zingen

Katja Schuurman laat weer van zich horen. Vorig jaar nog wist de sexy brunette volop in het nieuws te komen door bezopen achter het stuur haar totootje in de prak te rijden, maar nu vindt ze het dus weer tijd om wat positiever in de belangstelling te komen.

Volgens Sony Nederland zal op 10 juli de gloednieuwe single van La Schuurman, genaamd "Spaceship", uitkomen. Op het moment wordt er nog gewerkt aan een videoclip.

Zitten wij hier op te wachten? Ik niet in ieder geval .


Vliegverkeer Engeland stilgelegd

Dragon' had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het vliegverkeer vanaf,naar en boven Engeland ligt sinds vanmorgen elf uur volledig stil.De intercontinentale vluchten worden zo veel mogelijk via Scandinavie omgeleid.

De problemen zijn veroorzaakt door een, inmiddels verholpen,computerstoring. Duizenden passagiers zijn gestrand.De Britse luchtverkeersleiding verwacht dat de problemen niet voor 18.00 uur opgelost zullen zijn.

Schiphol is voorbereid op de komst van vliegtuigen met een Britse bestemming die moeten uitwijken.Toestellen naar de VS nemen vanaf Schiphol extra brandstof mee voor de omweg over Scandinavie

Auto met menselijke resten in Rijn

Dragon' had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het duikteam regio Oost van de brandweer in Arnhem heeft gisterenmiddag in de Rijn bij toeval een auto met menselijke resten gevonden.

De auto lag half verscholen onder een groot schip, dat al 15 jaar vast aan de Rijnkade in Arnhem ligt. De technische recherche onderzoekt de beenderen.

Lijkt me toch wel koud om 15 jaar in het koude, vervuilde Rijnwater te zitten
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
©FOK.nl e.a.